Linda Janssens

Biografie

Ik ben al heel mijn leven op zoek naar zingeving en ben erg geboeid door het (groei)proces dat mensen doormaken. Ik probeer niet te oordelen maar wil kunnen begrijpen wat er gebeurt. Ik wil de kwetsbaarheid van de mens herkennen én erkennen. Ik ervaar dagelijks dat van daaruit heel mooie dingen kunnen ontstaan en dit zowel in mijn werk als verpleegkundige als in mijn praktijk.

Hiervoor heb ik intussen een stevige basis opgebouwd. Ik ontdekte dat ik ontzettend graag met mijn handen werk. Naast mijn verpleegkundige studie en opleidingen in het energetische werk (intuïtieve ontwikkeling, 3-jarige training tot aura reading/healing, Reiki master) ben ik me gaan verdiepen in Cranio Sacraal Therapie en voetreflexologie (o.a. de cranio-sacraaltherapie opleiding en de voetreflex opleiding van Oost West Centrum). 

In al deze therapievormen zit een rode draad: de helende kracht van het aanraken. Handen zijn wonderlijk. Kunnen bijna magische dingen doen. Ik geniet ervan om ze te gebruiken. En hoe meer ik ze gebruik, hoe gevoeliger ze worden. Zachter. Liefdevoller. Hoe meer zin ze hebben om aan te raken en te raken.

Ik vind het ontzettend fijn om dit te mogen doorgeven aan mijn cursisten.

Website: www.inwarmehanden.be

Linda geeft les in de 2-jarige cranio-sacraaltherapie opleiding van Oost West Centrum in Antwerpen. Ze geeft ook af en toe een basiscursus cranio-sacraaltherapie en een cranio-sacraaltherapie proefles.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: