Yasia Leiserach

Biografie

Yasia Leiserach geeft les in dans en stemwerk. Ze heeft een levenslange liefde voor dans, stem en kirtan (chanten in call-response vorm). Dit werk is bedoeld om je te ondersteunen om de kracht van je stem en beweging en de volste expressie van jezelf te ontdekken, via puur stemwerk en dans.

Ze begeleidt stemworkshops en chanting avonden in de UK, Ierland en Thailand. Yasia is Movement Medicine lesgeefster en staflid van de School of Movement Medicine. Ze leidt mensen op tot Chant Leader en is een pionier op het vlak van natuurlijke stem en authentieke beweging.

Yasia geeft bij Oost West Centrum de dans- en stemworkshops Liberate your voice en Reclamation een combinatie van Movement Medicine dans en Somatic Voicework (somatisch stemwerk). Deze workshop biedt de ruimte om door middel van dans en stemwerk technieken en oefeningen jouw authentieke stem terug te vinden. De perfecte workshop als je de relatie met je stem, je expressie en je zelfvertrouwen wil ontwikkelen! De vrijdagavond voor het dansweekend kan je ter kennismaking de open avond Sound & Move volgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: