Andrea Michielan

Biografie

Ik bied workshops om je bewustzijn te verhogen en je lichaam, geest en emotionele wereld beter te leren kennen.

Ik ben gespecialiseerd in communicatie en relaties tussen mensen. Ik deel kennis en heel doeltreffende methodieken die specifiek bedoeld zijn om je relaties en de kwaliteit van je leven te verbeteren.  

Ik ben 33 jaar. 
Ik ben kinesist en yogaleraar (Yoga Alliance certificaat behaald in Indië). Daarnaast heb ik via twee masters mijn kennis verdiept met heel doeltreffende technieken op twee heel belangrijke gebieden: Ik ben Circular Breathing lesgever en Human Skills lesgever.

De kennis en methodieken die ik opdeed en de doeltreffendheid ervan verbeteren je levenskwaliteit heel concreet. Ze zijn zo goed dat ik het ontzettend belangrijk vind om ze te delen zodat ook anderen concrete stappen kunnen zetten naar een diepgaande en wezenlijke verbetering van hun leven: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, relationeel e.a. 

Onze eigen antwoorden vinden, bewust en zeker zijn van de richting in ons leven is belangrijk op elke leeftijd en zeker voor jonge mensen, zodat ze hun leven kunnen beginnen opbouwen op heel stevige en authentieke funderingen. Wat ik deel verhoogt in aanzienlijke mate je vitale energie, de zuiverheid van je lichaam en geest, je helderheid en je motivatie om stappen te zetten om je doel te realiseren. 

Meer info over mij op www.andreamichielan.net

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: