Willemijn de Dreu

Biografie

Willemijn de Dreu heeft 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met 5Ritmes, OpenFloor, Systemisch Ritueel en Lichaamsgerichte traumatherapie. Ze heeft een diepe liefde voor de mensheid en alles wat beweegt. 
Ze creëert een veilige bedding op de dansvloer waar je je masker kunt laten vallen. Ze is gepassioneerd, vurig en toch geaard. Een stevige combinatie. Zonder oordeel nodigt ze uit, moedigt ze aan, en indien nodig confronteert ze op een liefdevolle manier. Moeiteloos verweeft ze de spirit wereld met het dagelijkse, waarbij ze nauwkeurig luistert naar wat zich in het veld afspeelt. 

Willemijn heeft 25 jaar ervaring in het vrijmaken van vastzittende energie in het lichaam. Ze staat bekend om haar zachte manier van genezen door beweging. Moeiteloos weeft ze sjamanistische draden in haar lessen, met een grote gevoeligheid voor wat er in het veld ontstaat.

Willemijn studeerde oorspronkelijk aan de theaterschool en werd in 1998 opgeleid om les te geven in de 5 ritmes van Gabrielle Roth. In 2005 is zij opgeleid tot Heartbeat-docent.
In 2008 ging ze samenwerken met Daan van Kampenhout die haar meer leerde over sjamanisme en ceremonie. In 2013 werd ze gecertificeerd Systemic Ritual opsteller.
Na jarenlang Andrea Juhan te hebben getraind en begeleid, is ze in 2016 afgestudeerd als Open Floor en Libido docent.
In 2019 heeft zij haar studie tot lichaamsgericht traumatherapeut afgerond. Sindsdien biedt ze ook individuele sessies aan.

Willemijn geeft een dansweekend in de natuur (Ardennen, OWC Orval): Roots & Wings, een combinatie van 5Rhythms ™ en Somatic Experiencing ® (lichaamsgerichte traumatherapie).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: