Luc De Cuyper

Biografie

Luc is directeur van Oost West Centrum. Sinds 2005 is hij 5 ritmes® lesgever, opgeleid door Gabrielle Roth. Door in 1993 Ya’Acov en Susannah uit te nodigen, bracht hij de vijf ritmes dans naar België. Sindsdien hebben duizenden mensen ook in België kunnen kennismaken met heel diverse aspecten van dit bewegingswerk.

Luc studeerde fotografie en journalistiek, begeleidde tal van outdoor programma's en wandelvakanties en was shiatsu lesgever in de shiatsu opleiding en de basis shiatsu cursus van Oost West Centrum. Hij verdiept zich al meer dan 25 jaar in holistische leef- en heelwijzen (oosterse geneeskunde, macrobiotiek, massage, reiki, …), volgde een vierjarige training voor healers bij Tom Monte en is geboeid door de therapeutische mogelijkheden van dans en beweging. Met een groenten- en fruitboer als grootvader zit het (biologisch) tuinieren hem in het bloed. Luc is dan ook al enthousiast bio tuinier sinds zijn jeugd en leidt sinds de eerste permacultuur cursus (PDC, permacultuur ontwerpcursus) in Bois-le-Comte (2011) alle praktische permacultuur projecten in goede banen. Paarden leren hem meer over leven in vrijheid en verbinding.

"I think we are influencing and being present to change! No one has done more than you over the years doing exactly that and allowing possibility to show up in others' lives thru your hard work and dedication at the Oost West Centrum!" - Jon Sandifer

"Ik heb een hele warme en fijne energie ervaren, een hele authentieke, rustige en geborgen energie. Luc, een hele warme dankjewel aan jou, ik vind je een heel inspirerend leraar, met een enorme diepgang, wijsheid en innerlijke rust. Ik kijk ernaar uit om terug les van je te krijgen!" - Katia V., Antwerpen

Luc De Cuyper geeft cursussen 5 ritmes dans (Sunday Sweets: maandelijkse open avonden) en de proefles permacultuur bij Oost West Centrum en coördineert ook het nieuwjaarsfestival in de Ardennen (Orval).

Cursussen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: