Ron Hagendoorn

Biografie

Ron Hagendoorn danst al meer dan 21 jaar, waaronder 15 jaar de 5Rhythms®. In de 5Rhythms is er ruimte voor schaduw en licht, wat maakt dat het de meest volledige dansvorm is die Ron al tegengekomen is. Ron is opgeleid door Gabrielle Roth (Waves® in 2007) en Jonathan Horan (Heartbeat® in 2018). Zijn manier van lesgeven is helder en gebalanceerd, met waardering voor het mysterie van het menselijk leven.

Ron is ook een erkend therapeut (Somatic Experiencing®, lichaamsgerichte traumatherapie). Hij woont in Nederland en geeft internationaal les in het Waves en Hearbeat niveau van de 5 ritmes.

Ron geeft in Oost West Centrum Antwerpen de workshop Resilience: 5Rhythms & Somatic Experiencing. Deze workshop brengt twee professionele methoden samen. 5Ritmes® voor dans en beweging door en met onze gevoelens. Somatic Experiencing® om persoonlijk trauma te herkennen en te verwerken. Focus ligt op veerkracht en zelfregulatie. Hij geeft ook de danscursussen Pride & Joy (rond waardigheid, zelfrespect en zelfvertrouwen) en Fear, Courage en Perspective (rond angst en moed). Deze laatste workshop vindt plaats in OWC Orval (Ardennen).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: