Joshi Bhavesh

Biografie

Bhavesh T. Joshi BSc. Ost Dip. TCM Acup. Ayurveda (Dip), NLP  

Directeur van de London School of Massage  

Bhavesh studeerde af als osteopaat aan de British School of Osteopathy en is al meer dan 30 jaar beoefenaar en lesgever in de osteopathie. Hij is de directeur van de London School of Massage, die in 1994 opgericht werd.    

Hij was klinisch directeur en hoofddocent aan het College of Osteopaths (2000) en was hoofdlesgever (toegepaste anatomie) en klinisch supervisor aan de London School of Osteopathy (1995 - 2000). He gaf voor de British School of Osteopathy anatomielessen aan de osteopathie studenten van het Royal College of Surgeons.    

Bhavesh zetelt in verschillende examencommissies en is opgeleid tot leraar. Hij is ook opgeleid tot NLP beoefenaar, Traditionele Chinese Acupuncturist en heeft opleidingen gevolgd in Ayurvedische behandelingen en massagetechnieken in Centraal en Zuid Indië.  Als lesgever heeft hij het talen de materie gemakkelijk begrijpbaar te maken en mensen te helpen hun volledige potentieel te realiseren. 

Bhavesh is bestuurslid van de World Massage Council en is medewerker van Think Tree (UK), die hij vertegenwoordigt op de GCMT (General Council for Massage Therapy).  

Hij geeft les in en is betrokken bij de meeste vakken, waaronder anatomie, fysiologie & holistische massage, sportletsels & massage en is co-auteur van het boek "Secrets of Massage" (Ivy Publishing). Hij is een bekende internationale lesgever. Momenteel leidt hij ook sportmassagetherapeuten op aan het National Institute of India (Sports Authority of India) die vervolgens top en internationale atleten behandelen in hun land. 

Bhavesh is ook vast jurylid op nationale en internationale massagekampioenschappen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: