Annelies Declerck

Biografie

"Afgestudeerd als japanoloog woonde ik 5 jaar in Japan. Ik werd doordrenkt met de cultuur, de taal, de voeding, de levensstijl… en op die manier kwam ik ook voor het eerst in contact met shiatsu, Japanse drukpuntmassage: aan de bron. Deze eerste kennismaking groeide uit tot een passie en de introductie in de Oosterse filosofie opende de poort naar andere holistische geneeswijzen. De eerste steen was gelegd op mijn pad naar bewuste ontwikkeling en groei.

Naast shiatsu zijn nu evolutiepsychologie, energetische meditatie, systemisch werk, droombegeleiding, live the connection en kundalini yoga de pijlers in het centrum IYASHI dat ik samen met mijn echtgenoot, Ronny Massa draag. We hebben ook 4 kids!

Vandaag brengt de roep van mijn ziel me bij de archetypes van moeder, van priesteres en van yogi… en inspireert zo om mensen te begeleiden op hun weg."

Annelies Declerck geeft bij Oost West Centrum shiatsu in de erkende shiatsu opleiding in Antwerpen (als gastdocente) en in het shiatsu inspiratiejaar (shiatsu bijscholing / nascholing voor mensen die minstens het eerste jaar van de shiatsu opleiding afgerond hebben), eveneens in Antwerpen. Deze seiki cursus kan ook apart gevolgd worden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: