Liesa Lammens

Biografie

Liesa woont en werkt in Antwerpen en is gepassioneerd door muziek, natuur en kunst. Als kind volgde ze negen jaar muziekschool met als instrument dwarsfluit waar ze ook een prijs won voor notenleer.

Liesa behaalde een Master in de Pedagogische Wetenschappen en in de Antropologie, deed heel wat vrijwilligerswerk in het jeugdwerk en een Erasmusjaar in Porto hetgeen haar ruime kennis en praktijkervaring bijbracht over inclusie, diversiteit en filosofische zelfreflectie. Na haar werk als contextbegeleider in de bijzondere jeugdzorg begon ze in 2018 als sociaal onderzoeker van onder andere mens-natuur relaties hetgeen ze aan de Karel de Grote Hogeschool met passie verderzet. 

Hiernaast verdiepte Liesa zich reeds elf jaar in diverse creatieve, duurzame en meditatieve praktijken waaronder beeldende kunsten, yoga, sjamanisme (Anamcara), mindfulness (I AM), natuurwandelingen, natuurzangstem (Bo Spaenc), accupunctuur (OTCG) en handwerk. In harmonie leven met elkaar, respect voor de natuur, humor en creativiteit zijn belangrijke waarden voor haar. 

“Liesa had enkele mooie mantra’s uit verschillende culturen voorbereid die we samen leerden zingen. Tijdens het zingen begeleidde ze ons vakkundig op de trommel en een oosters instrument. Het zingen in de cirkel bracht me heel veel innerlijke rust en verbinding” (Katleen)

Liesa geeft vanaf 2024 klankcirkels in het Oost West Centrum in Antwerpen. We ontspannen, verbinden en genieten van zang en muziek. Hartelijk welkom en breng gerust je partner, vrienden of familie mee.

Cursussen

K wo 17/04/2024 Klankcirkel - proefles OWC Antwerpen 10
K wo 15/05/2024 Klankcirkel OWC Antwerpen 19
K wo 12/06/2024 Klankcirkel OWC Antwerpen 19
K wo 11/09/2024 Klankcirkel - proefles OWC Antwerpen 10

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: