Carl & Julia Luyten - De Bus

Biografie

Onze namen zijn Carl en Julia, in 2002 hebben we elkaar ontmoet en sinds 2005 gaan we samen door het leven. We hebben het geluk gehad vier kinderen te zien opgroeien en zien nu hoe ze zich verder ontplooien in het leven.
Communicatie en de invloed ervan op ons welbevinden en onze onderlinge verbondenheid zijn voor ons beiden al geruime tijd aandachtspunten in ons leven.
Hoe kunnen we meer vredevol communiceren en bijdragen aan levensverrijkend samenleven? En wat als de non-verbale signalen niet overeenkomen met de woorden?
In 2011 hebben we kennis gemaakt met de Geweldloze Communicatie en een weg gevonden waarbij het delen en uitwisselen van waarden mogelijk zijn zonder jezelf of de ander te onderwerpen. En via talrijke jaartrajecten is dit pad sindsdien onze levenswijze.
Naast deze manier van leven zijn we ook gepassioneerde Argentijnse Tango dansers en we genieten ervan deze passie door te geven tijdens wekelijkse lessen. 
We nemen verantwoordelijkheid voor onze gezondheid en die van de planeet door te kiezen voor (h)eerlijke voeding uit onze moestuin zonder gebruik van enig pesticide. 
Het nabije Chartreuzenbos is onze geliefkoosde plek om in verbinding met de natuur kracht op te nemen tijdens talrijke boswandelingen.
Na onze ochtend meditatie delen we openhartig en vrijuit met elkaar onze inzichten en intenties voor de dag.
We delen een holistische visie op de mensheid en zien de mens als één geheel waarbij lichamelijke, psychologische, sociale en spirituele facetten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.
Wil je meer weten? Dat kan op www.liares.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: