Viviane Van Dyck

Biografie

Viviane Van Dyck is vegan chef bij Foodmaker en schreef reeds 2 kookboeken (Viv's vitale keuken en Echt (W)eten). 
Ze verzorgde een kookrubriekje op TV-OOST en in Psychologies magazine en kookte voor de dansers en studenten van Anne Teresa de Keersmaeker. 
Maar het liefst van al geeft ze kookles en dat doet ze -volgens ons en haar studenten- heel gedreven en enthousiast!

Blogartikels

Gebalanceerd plantaardig eten (met recepten)

Voeding & Vitaliteit’s docente Viviane Van Dyck lanceerde op 19 februari haar nieuwe kookboek ‘Vegans are better lovers’ met een glamoureuze avond in Antwerpen.   In haar boek vertaalt ze eeuwenoude evenwichtsprincipes in 69 lekkere, heilzame en volwaardige plantaardige recepten die je in balans brengen. Gezondheid wordt weer vanzelfsprekend. Je geest klaart op, je weet wat je wilt en je hebt de moed om die dromen waar te maken. Met andere woorden, deze recepten toveren je om tot een lover of life. Dit boek is een uitnodiging om je deze levensvisie eigen te maken. Om er zelf mee aan de...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: