Irene Nolte

Biografie

Irene begon te werken in de holistische gezondheidszorg na een carrière als internationaal verdediger van de mensenrechten in Engeland, Peru en Indië. Ze studeerde shiatsu, Chinese geneeskunde en macrobiotiek in Engeland en vervolgens ook EFT en integrale gezondheidszorg (dat laatste bij Tom Monte). Daarna volgde ze een opleiding tot systemisch levenscoach in Berlijn. 

Ze streeft ernaar persoonlijke en politieke healing te combineren. Tijdens haar bezoek aan eco-dorpen in de V.S. en Canada ontmoette ze Joanna Macy, die haar liet kennismaken met deep ecology werk. Irene ging in opleiding bij haar en assisteerde verschillende workshops. The Work that Reconnects is een direct antwoord op haar streven.

Irene woont in Brussel, waar ze werkt als integraal levensconsulent en shiatsutherapeut. In haar praktijk helpt ze mensen om gezonder te leven en hun loopbaan te veranderen zodat ze het werk kunnen doen dat ze graag doen, kunnen worden wie ze echt zijn. Daarnaast geeft ze workshops in EFT, shiatsu, stress management en deep ecology op verschillende plaatsen in Europa. 

Ze werkt in het Engels, Frans, Duits en verstaat Nederlands.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: