Yannick De Strycker

Biografie

Mijn nieuwsgierigheid als kind ben ik nooit kwijtgeraakt. Zo vraag ik me nog steeds af of een blok zeep vuil kan zijn en verwondert het me dat ons hart steevast aan dezelfde kant zit. Hoe weten embryonale cellen wat links en rechts is?

Doorheen de jaren is mijn nieuwsgierigheid naar de dingen rondom me uitgebreid tot nieuwsgierigheid naar oorzaken van bv oorlogen en de plastic soep. In mijn zoektocht naar mogelijke uitwegen heb ik me onder andere verdiept in permacultuur, plantaardige voeding, burgerlijke ongehoorzaamheid en verbindende communicatie.

Ik vertoef graag in groepen mensen, zeker als ik de groep mijn talenten kan schenken op een speelse manier. Als ik vormingen geef ben ik dan ook helemaal in mijn element. De afwisseling van een traan met een lach ervaar ik als magisch.

Ik kan ervan genieten in alle traagheid naar bomen en wolken te kijken. Natafelen vind ik minstens zo leuk als eten. Ik hou ook van lezen, dansen, festivals, verhalen vertellen en tijd spenderen met partner, familie en vrienden.

Cursussen en ervaring:
Facilitator Development Program for the Work That Reconnects
Roots of Resilience bij ULEX
instructeur bij Scouts en Gidsen Vlaanderen: meerdaagse vormingen rond groepsdynamica
 

Cursussen

V di 05/09/2023 Verbindingswerk - proefles OWC Antwerpen 10
V zo 01/10/2023 Verbindingswerk OWC Antwerpen 65
V za 02/12/2023 Verbindingswerk OWC Antwerpen 65

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: