Brian Utting

Biografie

Brian richtte in 1982 de Brian Utting School of Massage (Seattle, WA) op en gaf er 26 jaar lang les in anatomie, fysiologie, kinesiologie, pathologie, contra-indicaties, zakelijke en communicatieve vaardigheden, hydrotherapie en diverse massagetechnieken. Zijn professionele massageopleiding (1000 cursusuren) werd beschouwd als een van de beste in de Verenigde Staten.

Hij geeft zijn lessen en programma's zodanig vorm dat de studenten de materie echt 'doorhebben' en ze meteen kunnen toepassen in hun praktijk in plaats van ze alleen maar te ondergaan. Hij geeft les met een zeldzame mix van passie, anatomische precisie, humor, gezond verstand en diepgang. 

In 2009 kreeg hij de Robert N. Calvert Award for Lifetime Achievement van de American Massage Therapy Association en in 2014 kreeg hij een plaats in de Massage Therapy Hall of Fame.

Brian is nu eigenaar van en werkzaam in de Pacific Northwest School of Massage.
Hij geeft les in het Engels.

Brian komt jaarlijks naar België. Zijn cursussen en trainingen zijn steengoed, niet te missen als je een professionele massagebeoefenaar bent. Hij gaf bij Oost West Centrum reeds volgende cursussen:

Cursussen

Er zijn op dit moment geen cursussen gepland voor deze lesgever.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: