Annemie Lambert

Biografie

Ik ben graag buiten: in de bergen, in de sneeuw, in een grot of gewoon op een groen plekje om de hoek. Ik doe al meer dan 30 jaar aan yoga, en werkte 10 jaar als homeopaat en docent homeopathie.

Enkele jaren geleden hoorde ik over de Wim Hof Methode (de “Iceman”), en de nooit eindigende reis van het ademwerk, die al was begonnen tijdens de yoga, voerde me verder en dieper. Ik leerde over vele andere theorieën en methoden rond ademwerk, en over hoe ze je gezondheid en je leven kunnen beïnvloeden.

Ik zou je graag een stukje meenemen op deze reis. Het maakt niet uit of je een professionele atleet bent of worstelt met gezondheidsproblemen of ongezonde stress; je adem helpt je om je innerlijk kompas te vinden en zet je weer op weg.

De belangrijkste opleidingen die ik volgde m.b.t. ademhaling zijn: 
    • Instructeur Wim Hof Method (level 2)
    • Certified Masterful BreathCoach (level 3) bij Kasper van der Meulen

Annemie geeft bij Oost West Centrum de cursus beter ademen, beter leven. Daarin leer je hoe je met je ademhaling op een eenvoudige, natuurlijke manier je fysieke en mentale gezondheid kan verbeteren. Beter ademen betekent minder stress, meer energie, meer veerkracht, meer rust in je hoofd en je gaat beter slapen. Je kan kennismaken met Annemie en haar cursus op de open deur dag. Ze geeft ook een proefles.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: