Nadia Hannes

Biografie

"Ik ben Nadia Hannes (15-1-76) Ik ben mama van drie kinderen: Elias (’01), Vita (’03) en Isa (’10). Naast deze taak van moeder en echtgenote doe ik met heel veel plezier mijn praktijk als therapeute. Ik heb kinesitherapie gestudeerd in Merksem. Na mijn studies ben ik echter onmiddellijk begonnen met andere opleidingen omdat ik geen voldoening vond in mijn job. Hele mooie technieken, maar ik miste het geheel. Toen ik aan mijn opleiding shiatsu begon, wist ik pas dat dat de weg was die ik wilde gaan. Hierna heb ik acupunctuur gestudeerd in België met een stage in China. Met kleurenpunctuur heb ik het plaatje kunnen vervolledigen.

Ondertussen heb ik sinds 2003 mijn eigen praktijk. Regelmatig volg ik bijscholingen en opleidingen. Opgedane kennis wordt geïntegreerd in mijn behandelingen waar nodig: craniosacrale therapie, manuele therapie, massage, cupping en moxa, fasciatherapie, bachbloesems, fytotherapie, kinesiologie, ooracupunctuur, thaïse massage, …Sinds 2016 verdiep ik me in yoga met name kinderyoga, yin-yoga, vinyasa yoga en core flow yoga.

Ik streef ernaar dat iedereen zich goed voelt en meer in balans komt. Ik zoek mee naar de beste begeleiding binnen mijn kunnen. Indien nodig verwijs ik door naar andere therapieën of collega’s."

Nadia Hannes geeft bij Oost West Centrum in Antwerpen de yoga cursussen Vinyasa yoga: de zonnegroet en Verbinden met jezelf via adem en yoga. Ze geeft ook een cursus de 5 elementen (5 transformaties): 5 elementen yoga, meditatie, shiatsu, Do-In en meridiaanstrekkingen. En ze geeft (als gastdocente) shiatsu in de erkende shiatsu opleiding in Antwerpen en de cursus shiatsu en ademwerk in het shiatsu inspiratiejaar (shiatsu nascholing / bijscholing voor mensen die minstens het eerste jaar van de shiatsu opleiding afgerond hebben), eveneens in Antwerpen. De cursus shiatsu en ademwerk kan ook apart gevolgd worden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: