Wandelbegeleiders

Biografie

De Grainbow wandelweekends in Orval worden door een van de volgende mensen begeleid:  

Pieter 't Kint, Torhout: Pieterpuur draagt zorg voor uw natuur... Pieter is professioneel reisbegeleider bij Anders Reizen en tuinman (eco-tuinzorg). Vanuit zijn voeling en verbinding met de natuur neemt hij u graag mee op stap en draagt hij zorg voor de natuur en ook voor wat er binnenin ons leeft en beweegt. Hij organiseert en begeleidt allerlei vrije dans- en bewegingsvormen en is zelf al jaren een gepassioneerd danser (ecstatic dance, 5 ritmes, dans- en bewegingstherapie, ...). Pieter is ook bezig met wandelcoaching. Na 6 maanden alleen en al liftend de wereld verkennen (Nieuw-Zeeland, Hawaii, Canada en de westkust van de Verenigde Staten) en deelname aan tal van groepsreizen besloot hij om zelf reizen te gaan begeleiden. Ondertussen begeleidde hij reeds een 30-tal reizen. Ook kent hij de weg in Orval en omgeving nadat hij er meermaals verbleef in en met de magische natuur aldaar. U bent in goede handen...

Kris De Wachter, Pittem: Kris was van 2007 tot 2010 en van 2013 tot 2016 klusjesman (en veel meer) in Bois-le-Comte. Hij werkte voordien al vele jaren als vrijwilliger voor Bois-le-Comte bij het bouwen, de tuin en vooral in de keuken. Hij deed een expeditie in Canada, een kanotocht doorheen Zweden, een maandenlange trekking door de Rocky Mountains (in 2010) en diverse langdurige natuurbelevingstochten. Kris heeft een passie voor wilde eetbare planten, kruiden en bosvruchten en was ooit werkzaam voor 'wild harvesting' van bosbessen in binnen- en buitenland. Hij is vader van 2 jonge kindjes.

Hans Laureyssen, Oud-Heverlee: Geboren in 1967, vader van drie kinderen. "Reizen begeleiden, natuur, wandelen en bergtochten zijn mijn passie. In de periode 1993-1995 reisde ik de wereld rond en kwam in contact met vele culturen. Ook bij Bois-le-Comte in Orval ben ik al van in de beginfase betrokken en ik heb door de jaren heen al vele wandelweekends in de streek begeleid. Orval is voor mij een plek om tot rust te komen en mensen te ontmoeten."  

Jan Meysmans, Antwerpen: Jan werkte een aantal jaren als educatief medewerker bij Oost West Centrum. Muziek is één van zijn grootste passies. Verdere interesses zijn shiatsu, bio-energetica en vijf ritmes dans, en hij is therapeut in de Interactionele Vormgeving.   

Frank Wardenier, Lier: Frank begeleidt al meer dan vijftien jaar wandelweekends voor Oost West Centrum. Hij kent inmiddels de mooiste wandelroutes rondom Orval, en als voormalig natuurvoedingswinkelier weet hij ook veel te vertellen over voeding, gezondheid en natuurlijke geneeskunst.     

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: