Wandelbegeleiders

Biografie

De Grainbow wandelweekends in Orval worden door een van de volgende mensen begeleid:  

Hans Laureyssen, Oud-Heverlee: Geboren in 1967, vader van drie kinderen. "Reizen begeleiden, natuur, wandelen en bergtochten zijn mijn passie. In de periode 1993-1995 reisde ik de wereld rond en kwam in contact met vele culturen. Ook bij Bois-le-Comte in Orval ben ik al van in de beginfase betrokken en ik heb door de jaren heen al vele wandelweekends in de streek begeleid. Orval is voor mij een plek om tot rust te komen en mensen te ontmoeten."  

Jan Meysmans, Antwerpen: Jan werkte een aantal jaren als educatief medewerker bij Oost West Centrum. Muziek is één van zijn grootste passies. Verdere interesses zijn shiatsu, bio-energetica en vijf ritmes dans, en hij is therapeut in de Interactionele Vormgeving.   

Pieter 't Kint, Torhout: Pieterpuur draagt zorg voor uw natuur... Pieter is professioneel reisbegeleider bij Anders Reizen en tuinman (eco-tuinzorg). Vanuit zijn voeling en verbinding met de natuur neemt hij u graag mee op stap en draagt hij zorg voor de natuur en ook voor wat er binnenin ons leeft en beweegt. Hij organiseert en begeleidt allerlei vrije dans- en bewegingsvormen en is zelf al jaren een gepassioneerd danser (ecstatic dance, 5 ritmes, dans- en bewegingstherapie, ...). Pieter is ook bezig met wandelcoaching. Na 6 maanden alleen en al liftend de wereld verkennen (Nieuw-Zeeland, Hawaii, Canada en de westkust van de Verenigde Staten) en deelname aan tal van groepsreizen besloot hij om zelf reizen te gaan begeleiden. Ondertussen begeleidde hij reeds een 30-tal reizen. Ook kent hij de weg in Orval en omgeving nadat hij er meermaals verbleef in en met de magische natuur aldaar. U bent in goede handen...

Hilde Verbeken, Lier. Geboren in 1967. Moeder van één dochter. Hilde werkt als trainer persoonlijke ontwikkeling voor de overheid en is ook therapeute in de interactionele vormgeving. Ze fietst en wandelt vaak in binnen- en buitenland en stapte reeds verschillende stukken van de weg naar Compostela. Ze beoefent yoga, meditatie en zingt graag. Ze volgt regelmatig stilteretraites en houdt van stiltewandelingen in de natuur. In haar vrije tijd is ze ook hobbyfotograaf. 

Frank Wardenier, Lier: Frank begeleidt al meer dan vijftien jaar wandelweekends voor Oost West Centrum. Hij kent inmiddels de mooiste wandelroutes rondom Orval, en als voormalig natuurvoedingswinkelier weet hij ook veel te vertellen over voeding, gezondheid en natuurlijke geneeskunst.  

De wandelbegeleiders begeleiden de vegetarische natuur wandelweekends in de Ardennen.  In de zomermaanden is er elke maand een wandelweekend, in de winter ongeveer om de twee maanden. De uitvalbasis en logeerplek is la ferme du Bois-le-Comte in Orval.

Cursussen

Er zijn op dit moment geen cursussen gepland voor deze lesgever.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: