David Mooney

Biografie

David heeft al 10 jaar lang een diepgaande relatie met de School of Movement Medicine en Ya'Acov & Susannah Darling Khan, waarvan 4 jaar in een intensieve lerarenopleiding. Hij is een erkend lesgever bij de School of Movement Medicine en blijft zich informeren en inspireren via dit werk. Als erkend psychotherapeut integreert hij ook zijn ervaring en bekwaamheid als therapeut in zijn werk als Movement Medicine lesgever.

De laatste 12 jaren danste hij verschillende vormen van extatische dans en bewegingsmeditatie om te verkennen wat het betekent om te leven, als een manier om patronen en kwetsuren te transformeren in kansen om te groeien, te helen en te geven en als een ingang naar verbinding met spirit en het mysterie van het leven. De dans van anderen begeleiden is voor hem een van de meest vervullende dingen in zijn leven. Hij heeft een sterke connectie met op de aarde gebaseerde helingmethoden zoals sjamanisme en deep ecology. Deze passies samen met de helende kracht van muziek, de intelligentie en wijsheid van het hart en de kracht en het potentieel van gemeenschap en relatie inspireren zijn werk heel sterk.
David geeft les in het Engels. 

"David is a multi faceted teacher of Movement Medicine. His commitment to every member of his workshops is outstanding!!" - Pat Burnicardi Psychotherapist

David geeft voor Oost West Centrum dansweekends en dansworkshops. Dynamic Balance is een weekend om te herbronnen en verbinden met jezelf. Het is een workshop met elementen van Movement Medicine, somatisch werk (lichaamsgerichte traumatherapie), polyvagaal theorie en lessen uit de natuur. Een combinatie van oude kennis en evidence based neurowetenschap. Op vrijdagavond een aparte introductiecursus (Move!) die je los kan volgen ter kennismaking. Samen met Ben Yeger begeleidt David een Movement Medicine mannenworkshop: Heart of Brothers, een retraite in de natuur (Ardennen, OWC Orval).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: