Tine Tomme

Biografie

Ik ben Tine Tomme (°1980) en ik ben onder meer de bezielster en oprichtster van Tines Soulfood, Restaurant Avalon, Far Field en Fair Festival.

Na mijn studies psychologie raakte ik gepassioneerd door het koken. En meer nog, door biologisch en vegetarisch koken. En hoe meer ik kookte, hoe nieuwsgieriger ik werd naar het kweken van de groenten, en mijn hart ging van langs om meer uit naar het bioboeren. Ik verdiepte me uiteindelijk in permacultuur. Maar stilletjes aan begon mijn hart ook terug uit te gaan naar mensen. Naar het verbinden van mensen en werken met mensen. Ik ga veel meer in het voelen, onder meer door lichaamswerk.

Er is zo'n enorme rijkdom aan vanalles tegenwoordig. Maar wat ik het meeste mis, zijn de warme hartsverbindingen. Het diepere voelen en delen. De passie en het buikgevoel, die je elke dag opnieuw doen barsten van de goesting, voor jezelf, je job, je relatie, het leven. Bezieling. En daar zet ik me met ontzettend veel vreugde voor in!

Cursussen

Er zijn op dit moment geen cursussen gepland voor deze lesgever.

Blogartikels

Een reflectie moment

Om dichter bij jezelf te komen, je beter met jezelf te kunnen verbinden, las je best eerst een reflectiemoment in. Een moment, dat kan 5 minuten zijn, maar ook een halve dag, waarbij je je leven onder de loep neemt. Kies voor een ritueel iets dat je installeert voor minimaal 21 dagen na elkaar. Elke dag. Een greep uit de mogelijkheden, ter inspiratie: * Mediteer of adem of stretch gedurende 10 minuten voor je in je alledaagse leven springt. * Doe een bewuste dankbaarheidsoefening: Ik ben dankbaar dat ik deze dag mag ontwaken. Ik ben dankbaar voor mijn mooie kinderen,...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: