Bert Hectors

Biografie

Geboeid door het menselijk lichaam volgde ik een opleiding kinesitherapie aan het Hoger Instituut voor Kinesitherapie en Ergotherapie te Merksem (nu onderdeel van de Hogeschool Artesis Plantijn).

Mijn passie om mensen te helpen en hen te begeleiden op weg naar een betere gezondheid leidde me naar mijn huidige activiteiten als zelfstandig Functional Trainer en Zen-Shiatsu beoefenaar.
In 2008 startte ik mijn praktijk als Zen Shiatsu therapeut in Antwerpen-Centrum. Naast het voornamelijk fysieke werk uit de Functional Training, hecht ik immers ook veel belang aan de energetische systemen van de mens. Vanuit een holistische visie tracht ik dan ook beide op het eerste zicht totaal verschillende methodieken in overeenstemming te brengen.
In het Oost West Centrum in Antwerpen, waar ik de Zen Shiatsu opleiding volgde, ben ik ook actief als assistent in de opleiding met als doel later zelf de kennis door te geven aan nieuwe studenten.

Verder ben ik gepassioneerd door Argentijnse tango, volgde ik een cursus praktische filosofie en verken ik stapsgewijs het pad van tantra. Deze ‘hobby's’ inspireren me in het ontwikkelen van een gepersonaliseerde en geïntegreerde totaalbenadering bij het begeleiden van m'n klanten.

Stilaan wordt de rode draad doorheen mijn verhaal zichtbaarder ... raken en geraakt worden lijkt meer en meer de essentie te worden van wie ik ben en wat ik doe. Voel je vrij om samen met mij op ontdekkingsreis te gaan.

Cursussen

M do 11/11/2021 Meditatiecirkel voor de wereld OWC Antwerpen 1
G zo 12/12/2021 Gezond in contact met je lichaam OWC Antwerpen 65
M vr 04/02/2022 - vr 10/06/2022 Medische basiskennis a (vrijdag) OWC Antwerpen 470
M vr 11/02/2022 - za 25/06/2022 Medische basiskennis b (weekendcursus) OWC Antwerpen 470

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: