OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Verbinding met jezelf in onzekere tijden - online

Verbinding met jezelf in onzekere tijden - online

Verbinding met jezelf in onzekere tijden - online


In onzekere tijden schieten we onbewust in patronen die ons veiligheid geven: nuttig bezig blijven, controle houden, oplossingen bedenken... Vaak vermijden we hiermee wat we echt voelen. 

In deze verwarrende en onzekere tijd is het goed om wat we van binnen ervaren en beleven niet weg te duwen, maar juist te omarmen en te delen met anderen.

In deze online-sessie maken we ruimte voor de gevoelens en behoeften die deze corona-tijden bij ieder van ons met zich meebrengen. Zowel de gevoelens en behoeften die meer aan de oppervlakte leven, als dieperliggende zaken: angst, verwarring, niet-weten, stress, onzekerheid, afgeslotenheid, … maar misschien ook: rust, ontspanning, openheid, vertraging, kleine vreugdes, … Als gevoelens vriendelijk erkend en ontvangen worden door jezelf, dan worden het bondgenoten op je pad.

Ieder van ons reageert op een eigen manier en heeft specifieke spanningspunten of blokkages. Het brengt ontspanning om er zonder oordeel over te kunnen delen met anderen. Tegelijk ontdek je zo misschien ook enkele patronen van jezelf. Als je deze patronen met mildheid kunt benaderen, dan lossen ze beetje bij beetje hun greep.

Deze online workshop richt zich op eenvoudige uitwisseling van hart tot hart, op een open en gelijkwaardige basis. Je bent welkom.

OWC - Program Detail