OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Ashes and Blossom (Movement Medicine)

Ashes and Blossom (Movement Medicine)

Ashes and Blossom (Movement Medicine)


Ashes and Blossom is een uitnodiging om naar de plaatsen van je gebroken hart te dansen en de levenskracht die je daar wacht te verwelkomen. Dan bloeien we misschien open naar een dieper begrip van wie we zijn en wat echt belangrijk is voor ons, iets waar verdriet en rouw hun licht op kunnen laten schijnen.

Dans is heel doeltreffend om met intense emoties te werken. Een wakker, bewegend lichaam creëert een sterk, veilig en wendbaar vaartuig voor het hart, waarin we kunnen evolueren in plaats van overweldigd te worden door wat we voelen. We zullen met de archetypes, de elementen en de Kamers van het hart van Movement Medicine dansen om onszelf te herbronnen en nieuwe, creatieve manieren te vinden om met ons verlies in al zijn vormen om te gaan.

We zullen onze verbinding met elkaar versterken en er ons door laten ondersteunen. We zullen dat wat nodig is verwelkomen, uitdrukken en delen. Zodat we de wilde bloesems van onze rouw in het vizier kunnen krijgen.

We zullen ook werken met proceswerk, klank, creatieve expressie/reflectie en doelbewuste focus om ons inzicht te verhelderen en ontluikende bloemkloppen te voeden.

Omdat dit een langere, residentiële workshop is, kunnen we elk stadium van deze reis dieper onderzoeken. We hebben tijd om samen te zijn, dingen te integreren en onze individuele en collectieve bloesems te verzamelen. Dit is kostbare tijd in dansgezelschap waarin we meer leren over onszelf en elkaar en waarin we onze verbinding verzorgen met al wat leven geeft en voedt, inclusief rouw.

Ashes and Blossoms is ontstaan uit Rosie’s persoonlijke ervaring met rouw en wat ze daar uit geleerd heeft. Deze intensieve workshop is de volgende stap in haar evolutie met betrekking tot deze dans.

Workshop in het Engels. 

Geplande cursussen

OWC - Program Detail