OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Move to Feel

Move to Feel

Move to Feel


Je hart luchten, luisteren naar je lichaam & stress afschudden met zacht Emotioneel Lichaamswerk®. 

Ken je dat zeurderig gevoel dat er iets niet goed zit, maar je weet niet wat en je wil er het liefst van weg? Loop je jezelf soms voorbij? Slik je lastige emoties in of word je er juist door overspoeld? Zit je vaak in je hoofd? 

  • Emotioneel lichaamswerk® nodigt je uit om meer te voelen en beter te begrijpen wát je juist voelt. Zo ontdek je beter wat je nodig hebt dan met denken alleen. Je geeft beweging en lucht aan emotionele en lichamelijke spanningen die al lange tijd in je lichaam zijn vastgezet. Het resultaat is meer innerlijke rust. Je ontdekt hoe je aanwezig kan blijven bij een gevoel dat ‘pijn’ doet, en hoeveel deugd dat doet. Je staat meer open voor fijne gevoelens en je ervaart hoe je voelen en denken kunt integreren.
  • Bewegen, dieper ademen, expressieoefeningen en meditatie zijn telkens de elementen van een workshop. Het draait nooit om presteren, maar om contact maken met wat je voelt. De oefeningen variëren van rustig en verkennend tot bewegingen of dans waarin je voluit kan gaan.
  • Sommige oefeningen doe je op jezelf, soms werk je per twee of in groep, altijd met respect voor jouw grenzen. Niets moet.
  • Vaak gebruik ik muziek ter ondersteuning. Er is ruimte voor rustige integratie, vaak liggend, en voor korte rondjes waarin wie wil, iets kan zeggen.
  • De workshops zijn geschikt voor vrouwen en mannen van elke leeftijd, fit en minder fit.
  • Medebegeleidster is Veerle Bovyn, osteopate en trainster emotioneel lichaamswerk.

NAMIDDAG 'JEZELF GRAAG ZIEN'

Heb je zin in zachtheid voor jezelf? Verlang je om wat in je hart leeft meer toe te laten?

Tijdens deze namiddag geef je energie en adem aan je bovenrug, borstgebied en armen. Je maakt contact met je hartgebied, onderzoekt wat je remt om jezelf graag te zien en ervaart het effect van een openende en van een uitreikende beweging. Je komt zo dichterbij je hart en proeft hoe meer zelfliefde eruit kan zien.

Deze namiddag is een ideale kennismaking met MOVE TO FEEL. Je kan deze workshop afzonderlijk volgen of als opstap naar het weekend of de driedaagse.

DRIEDAAGSE ‘JEZELF GRAAG ZIEN’ (Orval)

Mogen zijn zoals je bent, kan zo deugd doen. Moet dat persé van een ander komen?

In welke mate zie jij jezelf graag? Geef je jezelf vaak op je kop? Ga je daarvan hard je best doen, of val je juist in de moedeloosheid? Loop je rond met spanning in je lijf die je niet kwijtraakt? Wil jij nog zorgzamer omgaan met jezelf?

Tijdens deze driedaagse ga je in een zachte, ondersteunende sfeer bewegen, ademen en uiten. Dicht bij jezelf zijn, samen met anderen. Ervaring in een eerdere MOVE TO FEEL workshop mag, maar is niet nodig.

  • Je wordt je bewust van het precieze gezicht van je zelfoordelen, en de impact ervan op je lijf.
  • Je oefent in mildheid naar jezelf.
  • En je gaat met zachte kracht naar huis.

WEEKEND ‘MIJN HART IN CONTACT MET ANDEREN’

Ken je dat? Je bent op jezelf. Dan ontmoet je anderen en…
je wankelt
je hunkert
je gromt

 

Ken je dat? Je bent op jezelf. Dan ontmoet je anderen en…
je opent
je smelt
je leeft op

 

Wil jij je eigenheid bewaren én anderen toelaten?
Tijdens dit weekend Emotioneel Lichaamswerk ® ga je in een zachte, ondersteunende sfeer bewegen, ademen en uiten.
Je leert je eigen grenzen voelen en aangeven.
Je oefent in hulp vragen.
En je gaat zachte kracht naar huis.

Getuigenissen deelnemers:

"Het moet van mijn hart, bedankt voor de verandering die jullie teweegbrachten. Mensen vroegen me vandaag of alles ok was, ze wilden eigenlijk weten waarom ik anders was. Verschillenden zeiden dat ik er goed uitzag. Ik voelde vanbinnen ook dat het goed was. Een vriendin zei me dat ik straalde. Wauw, thanks."
- Patrick, 41 jaar, deelnemer MOVE TO FEEL weekend 'jezelf graag zien'

Ik ben dichter bij mezelf gekomen, heb vertrouwen getankt en ben (zoals beloofd op de flyer) met een zachte kracht huiswaarts gekeerd. Top-weekend!
- Nele, 36 jaar, deelnemer MOVE TO FEEL weekend 'jezelf graag zien'

"Wat overblijft na dat jaartje Move to Feel (ttz 16 sessies): Ik merk dat ik steviger in mijn schoenen sta dan voorheen en ook dat ik veel meer bewust ben van "mijn eigen ruimte". Mijn eigen ruimte is van mij, ze hoort bij mij, ik heb er recht op, ik koester en bescherm ze. Ik heb meer aandacht voor mijn grenzen en probeer die goed te bewaken."  
- deelneemster MOVE TO FEEL reeks, 69 jaar

Geplande cursussen

OWC - Program Detail