OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Move to Feel driedaagse: jezelf graag zien

Move to Feel driedaagse: jezelf graag zien

Move to Feel driedaagse: jezelf graag zien


Oefenen in mildheid naar jezelf via zacht Emotioneel Lichaamswerk. 

Mogen zijn zoals je bent, kan zo deugd doen. Moet dat persé van een ander komen?
In welke mate zie jij jezelf graag? Geef je jezelf vaak op je kop? Ga je daarvan hard je best doen, of val je juist in de moedeloosheid? Loop je rond met spanning in je lijf die je niet kwijtraakt? Wil jij nog zorgzamer omgaan met jezelf?

Tijdens deze driedaagse ga je in een zachte, ondersteunende sfeer bewegen, ademen en uiten. Dicht bij jezelf zijn, samen met anderen. Ervaring in een eerdere MOVE TO FEEL workshop mag, maar is niet nodig.

  • Je wordt je bewust van het precieze gezicht van je zelfoordelen, en de impact ervan op je lijf.
  • Je oefent in mildheid naar jezelf.
  • En je gaat met zachte kracht naar huis.


Over Move to Feel
Ken je dat zeurderig gevoel dat er iets niet goed zit, maar je weet niet wat en je wil er het liefst van weg? Loop je jezelf soms voorbij? Slik je lastige emoties in of word je er juist door overspoeld? Zit je vaak in je hoofd? 

  • Emotioneel lichaamswerk® nodigt je uit om meer te voelen en beter te begrijpen wát je juist voelt. Zo ontdek je beter wat je nodig hebt dan met denken alleen. Je geeft beweging en lucht aan emotionele en lichamelijke spanningen die al lange tijd in je lichaam zijn vastgezetHet resultaat is meer innerlijke rust. Je ontdekt hoe je aanwezig kan blijven bij een gevoel dat ‘pijn’ doet, en hoeveel deugd dat doet. Je staat meer open voor fijne gevoelens en je ervaart hoe je voelen en denken kunt integreren.
  • Bewegen, dieper ademenexpressieoefeningen en meditatie zijn telkens de elementen van een workshop. Het draait nooit om presteren, maar om contact maken met wat je voelt. De oefeningen variëren van rustig en verkennend tot bewegingen of dans waarin je voluit kan gaan.
  • Sommige oefeningen doe je op jezelf, soms werk je per twee of in groep, altijd met respect voor jouw grenzen. Niets moet.
  • Vaak gebruik ik muziek ter ondersteuning. Er is ruimte voor rustige integratie, vaak liggend, en voor korte rondjes waarin wie wil, iets kan zeggen.
  • De workshops zijn geschikt voor vrouwen en mannen van elke leeftijd, fit en minder fit.
  • Medebegeleidster is Veerle Bovyn, osteopate en trainster emotioneel lichaamswerk.

Getuigenissen deelnemers

"Het moet van mijn hart, bedankt voor de verandering die jullie teweegbrachten. Mensen vroegen me vandaag of alles ok was, ze wilden eigenlijk weten waarom ik anders was. Verschillenden zeiden dat ik er goed uitzag. Ik voelde vanbinnen ook dat het goed was. Een vriendin zei me dat ik straalde. Wauw, thanks."
- Patrick, 41 jaar

Ik ben dichter bij mezelf gekomen, heb vertrouwen getankt en ben (zoals beloofd op de flyer) met een zachte kracht huiswaarts gekeerd. Top-weekend!
- Nele, 36 jaar

Geplande cursussen

OWC - Program Detail