OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - .Wegwijs in het activiteitenaanbod

.Wegwijs in het activiteitenaanbod

.Wegwijs in het activiteitenaanbod


Met onze activiteiten willen we mensen inspireren die willen stralen van gezondheid en mee willen bouwen aan een sprankelende, warme, veerkrachtige wereld. We hebben straffe, frisse, uitdagende, levendige, praktische, diepgaande, vérrijkende cursussen met fantastische lesgevers. Ons aanbod is heel divers. De rode draad: leren van de natuur en van oosterse en westerse culturen en vooral leren vertrouwen op onze eigen natuurlijke lichaamswijsheid. Naar binnen keren om daarna sterker en zachter en voller in de wereld te kunnen staan.

IEDEREEN IS HEEL UITDRUKKELIJK WELKOM. 
Voor de meeste activititeiten is geen enkele ervaring of voorkennis vereist.
Als er wel ervaring gewenst is, zie je het aan de cursustitel of staat het bovenaan in de cursusbeschrijving.

LOCATIE 
We hebben cursussen in Antwerpen, Leuven, Gent, Brussel, Brugge, Limburg en Orval. De cursussen in Orval zijn inclusief overnachtingen en maaltijden, de andere cursussen niet. Op onze cursuslocatie in Orval zijn we ongelooflijk fier. Het is een waanzinnig mooie plek voor warme ontmoetingen, verfrissende inspiratie en stimulerende ervaringen rond duurzaam samen leven.

PRIJS 
De goedkoopste programma's vind je onder de thema's 'kennismakingslessen' en 'samen actief'.
We bieden ook kortingen voor jongeren en andere mensen met een laag inkomen.
Anderzijds, als voor jou (als bedrijf of als particulier) onze prijzen laag zijn, is een extra bijdrage hartelijk welkom. Dat maakt het ons mee mogelijk om kortingen te geven aan anderen.

THEMA'S

kennismakingslessen: OPEN DAGEN, PROEFLESSEN, INSPIRATIEDAGEN, ...
Allerlei mogelijkheden om laagdrempelig, voordelig en uitgebreid kennis te maken met ons activiteitenaanbod en onze lesgevers.

samen actief: ERVARINGSWEKEN, PERMACULTUUR, NIEUWJAARSFESTIVAL, WANDELWEEKENDS, ...
Onze leukste activiteiten, voor een leuke prijs. Fijne ontmoetingen, toffe ervaringen en een flinke portie inspiratie gegarandeerd.

gezond eten: PLANTAARDIG EN VOLWAARDIG KOKEN, FERMENTATIES EN PROBIOTICA, SNIJTECHNIEKEN, GLUTENVRIJ, GEZOND ZOET, GEZONDE VLEESVERVANGERS, PLANTAARDIGE ZUIVEL, KOKEN MET WILDE KRUIDEN, ... :
cursussen voor wie wil weten wat écht gezond eten is, los van hippe diëten (die elkaar allemaal tegenspreken), en voor wie lekker en gezond wil leren koken met volwaardige, plantaardige, biologische ingrediënten.

 

helend aanraken: MASSAGE, REIKI, VOETREFLEXOLOGIE, HELENDE KNUFFELS, SHIATSU, CRANIO-SACRAALTHERAPIE, ...:
Gebrek aan contact is ongezonder dan 15 sigaretten per dag roken. Daarom vind je hier veel cursussen rond toegankelijke en beproefde Oosterse en Westerse vormen van massage en helend aanraken waarmee je voor jezelf en je medemens kan zorgen.

meditatie en mindful bewegen: YOGA, TAI CHI, MINDFULNESS, ...
Zachte kracht ontwikkelen, je energie voelen stromen, stress verminderen, lichamelijk en geestelijk ontspannen, meer balans, innerlijke rust, vitaliteit, soepelheid en fitheid. 

dans: 5 RITMES, MOVEMENT MEDICINE, OPEN FLOOR, ...
Behalve dat het zalige fysieke work-outs zijn (voor iedereen, fit of minder fit), zijn deze cursussen ook een uitnodiging om emoties, gedachten en gewoontes in beweging te brengen en te ontdekken wat jouw rol en bijdrage in deze wereld is.

natuurlijk genezen: GEZONDE DARMEN, OOGYOGA, AUTO-IMMUUNZIEKTES, GEZONDE ADEMHALING, DETOXEN, KRUIDEN, AROMATHERAPIE, ...
Allerlei dingen die je zelf kan doen om jouw gezondheid of die van iemand anders op een natuurlijke manier te stimuleren of ziekte te voorkomen.

veerkracht: BURN-OUT, CHRONISCHE VERMOEIDHEID, DEPRESSIE, ADHD, INNERLIJKE KIND THERAPIE, TRAUMAHELING, ADULT ATTACHMENT THERAPY, EMOTIONEEL LICHAAMSWERK, ...
Minder in je hoofd leven en meer luisteren naar je lichaam, je emotionele en psychische veerkracht vergroten. 

in verbinding: MANNENcirkels, VROUWENcirkels, verbindende COMMUNICATIE, EEN(ZAAM)HEID, ...
Vanuit verbinding met jezelf verbinden met de wereld. Over de kracht van authentiek samen zijn en doen.

zingeving: bewust leven & STERVEN, natuurCOACHING, meesterschap over de MIND, meditatief SCHILDEREN, SJAMANISME, ...

opleidingen & jaartrainingen:
om jezelf en anderen te ondersteunen (het eerste jaar van de opleidingen is ook bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is, niet enkel voor mensen die met mensen willen werken)

NOG VRAGEN?
mail of bel ons gerust!

Geplande cursussen

OWC - Program Detail