Plantaardige kookworkshop, Antwerpen.
Info en recepten om gevarieerde vegan, suikervrije, zuivelvrije, gezonde en evenwichtige ontbijten te leren maken.
Van snelle, simpele doordeweekse ontbijten tot uitgebreide zondagsbrunch.
In deze les leren we wat een evenwichtig ontbijt inhoudt, hoe we onze energie in gang zetten.
We maken een eenvoudig ontbijt met soep, pap en lekkere condimentjes en breiden dit uit tot een zondagse brunch voor de hele familie.
Iedereen welkom!
Deze cursus is open voor iedereen, er is geen specifieke voorkennis nodig en het is ook niet erg als je nog weinig of geen kookervaring hebt.
Vragen?
Contacteer ons, we helpen je graag.
Wil je meer weten over macrobiotisch koken? Suzanne Severijns geeft ook nog andere basis macrobiotische kooklessen (soepen, desserten en gezonde maaltijden). En ze geeft ook les in de vegetarische kookopleiding Voeding & Vitaliteit. Aanrader voor wie zich wil verdiepen in de wereld van evenwichtig en gezond vegan eten!
Misschien ben je ook geïnteresseerd in de cursus fermenteren (er is een korte cursus rond fermentaties van een halve dag en een diep en breed gaande jaartraining fermenteren), de cursus basis snijtechnieken (als je goed leert snijden, halveer je je kooktijd en het ziet er prachtig uit!) of de cursus brood bakken (zelf je eigen brood leren bakken, heerlijk toch!) ? Of ben je eerder op zoek naar een langere vegan kookcursus? Dan zit je goed met de kookcursus plantaardig koken met seizoensgroenten (10 lessen over een jaar).