OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Warme winterdagen

Warme winterdagen

Warme winterdagen


20-23/12 (ORVAL)

Op een zachte manier stress en spanningen loslaten en rust, ruimte en vertrouwen creëren om te luisteren naar de signalen van je lichaam. Verwen jezelf met Holistic Pulsing massages, creatief werk, wandelingen in de natuur, lekker en gezond eten, en fijne ontmoetingen.

Als we op het einde van het jaar nog een aantal dingen kunnen loslaten, creëren we ruimte om daarna te starten met een nieuw begin. In deze vierdaagse gaan we in zachtheid loslaten. Holistic Pulsing helpt ons daarbij, het is een vorm van massage, van helend aanraken, waarin de kracht van zachtheid centraal staat.  Via ritmische, wiegende en stretchende bewegingen die zacht in elkaar overvloeien brengt Holistic Pulsing je lichaam in beweging. Dit geeft zowel lichamelijk als geestelijk meer rust; opgebouwde stress en spanningen worden losgelaten.  Zo kan de levensenergie meer gaan stromen. Je krijgt meer ruimte om naar de signalen van je lichaam te luisteren en je leert je grenzen meer (her)kennen.

We gaan de basisprincipes en -technieken van Holistic Pulsing oefenen zodat je na deze workshop ook thuis ontspannende basisbehandelingen kan geven. Daarnaast is er tijdens deze warme winterdagen ook tijd om te ont-moeten, om creatief te zijn, om te wandelen naar de abdij van Orval, in het bos, ... en het jaar af te sluiten in een wondermooie natuurlijke omgeving en te genieten van lekkere, gezonde maaltijden.

Geplande cursussen

OWC - Program Detail