OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Liberate your voice

Liberate your voice

Liberate your voice


Stemwerk, Movement Medicine en Mantra. 

Deze workshop biedt de ruimte om door middel van stemwerk en Movement Medicine jouw authentieke stem terug te vinden en te ontmoeten. Als je de relatie met je stem, je expressie en je zelfvertrouwen wil ontwikkelen, is dit de perfecte workshop voor jou!

Somatisch stemwerk is een manier om de kracht van je stem te openen en te ontsluiten. Het is een niet-oordelende manier van werken met je stem en het gaat niet om 'toonvast' of 'zuiver' zingen of om 'mooie klanken' maken, hoewel er wel mooie klanken ontstaan! Het gaat meer om het ontvangen en verwelkomen van je eigen authentieke stem en het loslaten van de schaamte, de angst en het oordeel waardoor we ons vaak laten tegenhouden om ons Zelf vollediger uit te drukken op alle niveaus.

Movement Medicine is een bewegingsvorm en een synthese van sjamanistische, therapeutische en spirituele wegen. Movement Medicine biedt eigentijdse wegwijzers om je dans zowel op de dansvloer als in het leven te ondersteunen, verdiepen en verrijken.

We zullen werken met Somatic Voice work oefeningen en Movement Medicine. Via stem en dans zullen we de kracht van het Hart onderzoeken en vieren. Geef beweging en klank aan jouw passie, jouw liefde voor het leven en ontmoet de volste expressie van jezelf.

Sommige bewegings- en stemsessies zullen begeleid worden door digitale muziek, andere delen zullen puur stem en beweging zijn, akoestische stijl, wij zullen de muziekmakers zijn! Alles zal gekaderd worden door eenvoudige Movement Medicine en Voice work technieken waarmee je in de loop van het week-end stap voor stap kennis maakt.

Workshop in het Engels. 

Geplande cursussen

OWC - Program Detail