
Vegan kookles, 1 avond, Antwerpen.
Van spreads, smeersels, broodbeleg, tapenades tot pesto: tijdens deze workshop bereiden we de lekkerste vegan dips.
Ontdek de veelzijdigheid van plantaardige spreads & dips: je kan ze gebruiken als broodbeleg, sausje, aperitiefhapje, tussendoortje,... Ze vormen bovendien een gezonde smeuïge toets, geven kleur aan maaltijden, kortom ze zijn de kers op de taart.
Tijdens deze les leer je eindeloos variëen met ingrediënten en technieken om in een handomdraai een creatieve dip te bereiden. We bekijken de verschillende mogelijkheden en toepassingen om daarna zelf aan de slag te gaan. We koken er op los van pesto, tapenade, vegan paté tot een gezond zoet broodbeleg.
We sluiten af met een gezellige proeverij.
Je gaat naar huis met een hoop inspiratie, fijne ontmoetingen en heel wat receptjes.
Iedereen welkom!
Deze cursus is open voor iedereen, er is geen specifieke kennis of ervaring nodig.
Vragen?
Contacteer ons, we helpen je graag.
Afgelopen sessie
-
Sessie 1: dinsdag 30 mei 2023 - OWC Antwerpen