OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Voetreflex bijscholing: psychozone harmonisering

Voetreflex bijscholing: psychozone harmonisering

Voetreflex bijscholing: psychozone harmonisering


Een heel zachte en energetisch diepe manier om psychische en emotionele stoornissen aan te pakken. Voor reflexologen en mensen die een opleiding reflexologie volgen.

Psychozone Harmonisering is een zachte methode die via reflexzones op de voeten en enkele acupressuurpunten op het lichaam psychische en emotionele stoornissen benadert. De verstorende ballast wordt gemobiliseerd en gedraineerd naar loslaatpunten. Een verrijking voor reflexologen en student-reflexologen die via een heel zachte en energetisch diepere benadering psychische en emotionele stoornissen aanpakt zoals: allerlei verslavingen, slaapstoornissen, depressie, stress, onzekerheid, concentratiegebrek, angstaanvallen....

We werken met het boek "Psychozone Harmonisering" van Katrien Hendrickx. De techniek werd ontwikkeld door een Chinese arts, door inzichten van Katrien Hendrickx wordt een extra dimensie toegevoegd en zorgt de methode voor een diepe ontspanning, evenwicht, harmonie, regeneratie en transformatie. Zalig om te geven en te ontvangen.

Mee te brengen: 2 handdoeken, massagecrème of -olie, kussen en een paar sokken, dekentje, lunchpakket.

Het boek kan je vooraf aanschaffen (https://nl.blurb.com/b/9185420-psychozone-harmonisering-een-zachte-aanpak-voor-psof bij het begin van de les (de lesgeefster brengt het boek dan mee, graag vooraf laten weten als je het van haar wil kopen). Kostprijs 25€.

OWC - Program Detail