OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Levenseinde, de kunst van het sterven

Levenseinde, de kunst van het sterven

Levenseinde, de kunst van het sterven


12/9 (ANTWERPEN)

Themadag leven & sterven. 

Steeds meer mensen voelen de drang om in te grijpen in het natuurlijke sterfproces, terwijl dat proces juist ook verrijkend kan zijn. HOE wil je sterven ? Natuurlijk sterven versus euthanasie, donorschap.

Een dag die stemt tot verkennen en invoelen over de levensgebieden sterven en de dood, die uitnodigt tot mediteren en reflecteren. Een verstilde dag waarin één thema centraal staat.

Als je het sterven en de dood kan zien als levenservaring opent zich een spirituele dimensie die je helpt bij healing & zingeving.

De dag start met zacht energetisch lichaamswerk gericht op het vrij laten stromen van de levensenergie. Daarna verdiepen we ons in het thema van de dag, hierbij gaan we individueel of in kleine groep te werk. De beelden, onzekerheden en angsten die we allemaal in ons hebben zijn het werkmateriaal. Het geheel wordt gedragen door de meditatieve momenten die gericht zijn op het je innerlijk verbinden met het thema van die dag.

Samen, in liefdevolle vriendelijkheid voor jezelf, het onbekende benaderen waardoor vanuit een veilige sfeer reflectie en onderzoek kan ontstaan. Het vrijuit kunnen en mogen spreken over sterven en de dood geeft een bevrijdend gevoel. Door de interactie en de uitwisseling ontstaan er zowel nieuwe gezichtspunten als herkenning, het begin van basisvertrouwen.

Geplande cursussen

OWC - Program Detail