OWC - Gezond eten

Gezond eten

.Voeding & vitaliteit - opleiding

3 JAAR VAN 75 u (VR of ZA, ANTWERPEN)  95% vegetarisch en plantaardig - volwaardig - bio. Er doen heel wat theorieën over gezond eten/diëten de ronde dezer dagen. En vaak spreken ze elkaar tegen. Dan is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Gelukkig...

Gezonde darmen kookworkshop

ZATERDAG 26/9 (ANTWERPEN) Alles wat je moet weten over simpele, lekkere maaltijden en weekmenu's die je darmen versterken en gezond houden.  Deze dag zal je inspireren om vanaf morgen te investeren in je eigen gezondheid en de gezondheid van je huisgenot...

Kookles snijtechnieken 1.0

1 AVOND (ANTWERPEN)   Goede snijtechnieken kunnen je kooktijd halveren, het maakt koken veiliger en ziet er nog indrukwekkend uit ook! Naast de juiste basistechnieken zijn er ook zoveel andere technieken (roll cut, chiffonade, supreme,...) om meer variatie i...

Kruidenkracht - jaartraining

4 WEEKENDS (ORVAL)  Vegetarisch - bijna volledig plantaardig - volwaardig - bio en subliem van smaak! Een actieve en vooral heel praktische training vol leuke, haalbare kruidentoepassingen die ook jouw dagelijks leven spannender, lekkerder, wilde...

Kruidenweekend 'werken met wilde kruiden'

1 WEEKEND (ORVAL)  Vegetarisch - plantaardig - volwaardig - bio. Een actief en praktisch weekend midden in de natuur, vol leuke, haalbare inspiratie om je dagelijks leven spannender, gezonder, wilder en veel lekkerder te maken. Voor fijnproeve...

Plantaardig koken volgens de seizoenen

AVONDREEKS (ANTWERPEN)  Seizoenskoken heeft massa's voordelen: je wordt elke week verrast met nieuwe ingrediënten die net geoogst zijn, je bent beter gewapend tegen zowel de koude als de hitte en je eet geen twee keer helemaal dezelfde maaltijd. In deze demo-kookl...

Reinigingsweek

VIJFDAAGSE (ORVAL)  Vegetarisch - plantaardig - volwaardig - bio. Een milde, evenwichtige reinigingskuur met blijvend positief effect: gezondere darmen, meer energie, minder stijfheid, ... Met kooklessen, verse wilde kruiden, levercompressen, huidscrub...

Van land tot bord !

12-16/8 (ORVAL) Creatief vegetarisch koken met wilde kruiden en kraakverse seizoensgroenten.  We laten ons inspireren door de natuur: bos en weide, tuin en land. Wildpluk, oogst van lokale seizoensgroenten, bezoek aan l...

Volg het seizoen: terug in je centrum

16/9 (ANTWERPEN)  Een dagje proeven, studeren en voelen hoe de maag, milt en pancreas (energetisch) werken en hoe we die kunnen beïnvloeden. In de voormiddag gaan we aan de slag met voeding tijdens een kookles. We maken een voedende plantaardige maaltijd, die ons ook helpt on...
OWC - Zoeken op thema