OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Lenzie Williams

Lenzie Williams

Lenzie Williams (San Francisco)

Biografie

"With some sense of sad regret I must say I am unable to come next year. And thanks for making me feel so welcomed and appreciated.  Yes there is some regrets' but I have many moments like, one year about the second day we woke up to this Beautiful snow filled morning as we opened our windows, and as we did our morning meditation, we gazed at the magical lightly snow blanketed  hillside with the magical horses [ or were they unicorns] permeating and enhancing our meditation. So I have been gifted much from my times there at Orval. So again Thank You so much, but also thank you for all the things you do [ seen and unseen] that makes Orval what it is."

"Ik heb de uitzonderlijke eer en het grote geschenk en geluk gehad om een gevorderde student te zijn van dhr. Ben Lo. Ik heb geprobeerd om steeds nauwgezet te studeren en te oefenen sinds ik in 1976 de lessen van Mr. Lo begon te volgen. Ik geef zelf Tai Chi in Berkeley, California sinds 1979, en ik geef nationaal en internaal workshops sinds 1990.

Ik heb ook de fantastische kans gehad om een aantal jaren mee te doen aan nationale en internationale push-hands tornooien. Het was ongelooflijk om op vele niveaus de lessen te leren van succes en winnen; maar het is even waardevol geweest om op vele niveaus de lessen te leren van falen en verliezen. Die periode is van onschatbare waarde geweest voor mijn begrip van de complexiteit van waar push hands en de diverse benaderingen ervan om gaan.

Tai Chi Chuan is een diepgaande en verbazingwekkende kunst. Als beoefenaar heeft elk van ons de kans om dit geschenk te eren door zo goed mogelijk ons best te doen om ons lichaam, onze emoties, onze geest en onze spirit te trainen – wat ons het potentieel biedt om beïnvloed en bewogen te worden door de spirit van de Tao."

Lenzie geeft les in het Engels.


Op dit ogenblik zijn er nog geen cursussen gepland met deze lesgever

OWC - Zoeken op lesgever