OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Ilse Grace Scheers

Ilse Grace Scheers

Ilse Grace Scheers (Lier)

Biografie

Vanuit mijn levens- en werkervaring en mijn specifieke professionele opleidingen heb ik de capaciteiten ontwikkeld van een integrale coach en healer, namelijk geheel aanwezig zijn en luisteren/voelen naar wat er nodig is, op persoonlijk en op groepsvlak. Door je in je kracht te zetten, bezorg ik je de inzichten die je al lang wou.

Menselijk gedrag heeft me altijd gepassioneerd. Mijn diepe connectie met de natuur, creativiteit, kunst, wereldbewustzijn, spiritualiteit en met plezier maken, is mijn drijvende kracht doorheen mijn hele leven.

Op zeer jonge leeftijd was ik al muzikante, startte met yoga in de lagere school, geraakte in de ban van Outward Bound School in de humaniora en reisde mee met Up With People toen ik 18 was.

Na mijn studies Licentiaat in de Toegepaste Economie, startte ik meteen als manager in de hedendaagse kunstsector, waar creatie de kern van het product is, waar niet alleen artiesten maar ook iedereen die bij het proces ingeschakeld wordt, heel betrokken en gepassioneerd dient te blijven.

Reeds 15 jaar volg ik gespecialiseerde professionele opleidingen/cursussen aangaande coaching, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverruiming zoals: Basis van 4 Dim Bodywork/teachings of TAO; Avatar (Master); Barbara Brennan School of Healing (Bad Ischl, 4j); Personal training in Pathwork (USA, 2j); Ad Hoc Intensive Trainings in Core Energetics en Continuum; Evolutie Psychologie (Ignoramus Academy, 1j.), Alchemy of Bodywork, (Life Projects, lopende).

Via de 4 jaren Barbara Brennan School of Healing kwam ik in diep contact met mezelf en met Healing Energetics in al zijn aspecten en frequenties. Sindsdien werk ik als Brennan Healing Practitionar en heb ik mijn eigen Praktijk voor Energiewerk in Lier. Ik geef workshops, lessenreeksen, lezingen en jaartrainingen in binnen- en buitenland. Voor meer info check www.ilsescheers.com

Daarnaast ben ik ook een singer songwriter. Na 20 jaar als kunstmanager koos ik voor mijn eigen artistieke droom: een eigen plaat uitgeven. Mijn artiestennaam is Ilse GRACE, mijn CD is getiteld ’'Heart Matters'. Ik zing over het leven, de liefde en de wereld in verandering, over LIEFDE. Intussen staat een tweede plaat in de steigers, meer info op www.gracemusic.be.


Op dit ogenblik zijn er nog geen cursussen gepland met deze lesgever

OWC - Zoeken op lesgever