OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Dora Olah

Dora Olah

Dora Olah (Antwerpen)

Biografie

Na het behalen van haar diploma’s in filologie in Budapest werkte Teodora-Flora Olah (1969) als leerkracht in het middelbaar -en volwassenenonderwijs en later als reisleidster in verschillende landen.

Dit heeft haar een brede ervaring en een open wereldbeschouwing gegeven en heeft haar geholpen in haar zoektocht naar meer spiritualiteit en verbondenheid met mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze zich bewust geworden van het belang van aanraking. Aanraken is een belangrijk ingrediënt voor ons levensgeluk, lichamelijk welzijn en psychologisch evenwicht.

Haar kennis van cranio-sacraal therapie en Zen-Shiatsu geeft haar een rijke aanvulling in haar dagelijkse levenservaring. Ze helpt mensen om via aanraking van het lichaam de weg te volgen naar de kern van hun bestaan, om doorheen de lagen voelend dichter bij de eigen universele stilte te komen en om de zelfgenezende krachten te versterken. Deze vaardigheden past ze toe als lesgever in de opleiding cranio-sacraal therapie en tijdens privé-behandelingen.

Dora is sinds 2015 docent in de cranio-sacraal therapie opleiding en volgt de Zen-Shiatsu opleiding in Oost West Centrum.

Cursussen

OWC - Zoeken op lesgever