OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Chris Camp

Chris Camp

Chris Camp

Biografie

Chris Camp (1981) was reeds op jonge leeftijd geïntrigeerd door het Oosten. Op 11-jarige leeftijd begon hij met oosterse gevechtsporten. Al snel kwamen hier cursussen T’ai Chi, Qi Gong en diverse vormen van Yoga bij. Hij beoefende intensief okido yoga bij verschillende leraren, volgde de teacher training bij Tias Little (prajna yoga) en diverse workshops bij internationale lesgevers (waaronder Donna Farhi, Sarah Powers, Paul Grilley en anderen). Uit al deze ervaringen ontwikkelde hij zijn eigen yogastijl: Yin Yang Yoga.

Vanaf zijn 18e begon hij zich te verdiepen in energetische en holistische gezondheidsmethodes zoals Reiki, Macrobiotiek, Shiatsu en Jin Shin Jyutsu™. Hij vervolledigde de 4-jarige Shiatsu opleiding aan het Oost West Centrum. Vanuit zijn grote drang naar een voller en vrijer leven ontdekte hij ook emotioneel lichaamswerk, sjamanisme, gestalt therapie, voice dialogue en de vijf ritmes® van Gabrielle Roth. Sinds 2014 is hij erkend 5 ritmes lesgever. In zijn praktijk werkt hij ook met o.a. Dans- en bewegingstherapie en Voice Dialogue.

Chris studeerde in 2004 af als Burgerlijk Ingenieur aan de K.U. Leuven. Hierna volgde hij een aanvullende opleiding rond Internationale Betrekkingen en Conflictbeheersing.

In zijn leven brengt hij het Westen en het Oosten samen om zo tot een groter en vollediger geheel te komen.
In zijn lessen werkt hij vanuit zijn intuïtie om de kwaliteiten te stimuleren die ieder van ons bezit. Hij nodigt je zonder oordeel uit om op ontdekkingstocht te gaan naar je eigen levenskracht. Zijn lessen combineren luchtigheid en speelsheid met eenvoud en focus.


Op dit ogenblik zijn er nog geen cursussen gepland met deze lesgever

OWC - Zoeken op lesgever