OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Chantal Dierickx

Chantal Dierickx

Chantal Dierickx

Biografie

Ik ben Chantal Dierickx, geboren in '89 en sindsdien een lach op mijn gezicht.

Mensen laten kennismaken met volwaardig en lekker eten is wat mij drijft. Zowel goed eten als goed leven zijn mijn passies en graag geef ik de tips en tricks uit mijn eigen boekje aan jullie mee.

Mijn theoretische kennis omtrent natuurvoeding haal ik uit mijn opleiding tot voedingsconsulente aan de Levensschool en uit mijn master fitheid en gezondheid.

Mijn praktische kennis bouwt zich op van sinds ik een 7-tal jaar was en reeds mee in de keuken stond met mijn mama. Van hieruit legde ik een lange weg af naar het koken voor grote groepen als student,  werken als chef in verschillende horecazaken en het freelance organiseren van eigen evenementen en workshops voor particulieren en bedrijven.

Koken doe ik intuïtief en draait voor mij vooral rond het genieten van het eindresultaat.

Mijn voorkeur voor ingrediënten heeft net zoals mijn ervaringen ook een hele weg afgelegd. Van klassieke Vlaamse bourgondiër, naar vegetarïer in 2012 toen ik naar Azië trok om de wereld te ontdekken. Sinds enkele jaren geef ik nu de voorkeur aan de plantaardige keuken. Mijn uitdaging is om deze interessanter en smaakvoller te koken dan mama's stoofpotjes.


Op dit ogenblik zijn er nog geen cursussen gepland met deze lesgever

OWC - Zoeken op lesgever