OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Annelies Deleu

Annelies Deleu

Annelies Deleu (Antwerpen)

Biografie

De liefde voor eten is altijd groot geweest bij Annelies. Toen ze meer dan 10 jaar geleden overstapte naar een vegetarisch dieet, vond ze het belangrijk dat wat er op haar bord lag niet alleen lekker was, maar ook vanuit een gefundeerde kennis over voeding werd samengesteld.

Door de jaren heen volgde ze een opleiding Natuurvoeding aan het Centrum voor avondonderwijs, waarna ze zich verdiepte in de vijf-elementenleer en Ayurvedisch koken. In de zomer van 2018 volgde ze een opleiding Raw Vegan Sports Nutrition aan Plantlab, het culinaire instituut omtrent Raw Food dat opgestart werd in Los Angeles. In de lente van 2019 combineerde ze een reis doorheen California en Oregon met een opleiding Master of Culinary arts in Raw Vegan Cuisine aan het Living Light Institute in Fort Bragg. Via workshops, literatuur en eigen experimenten in de keuken, schaaft ze haar kennis omtrent holistische voeding voortdurend bij. Al deze verschillende visies brengt ze samen in plantaardige recepten met een vernieuwende twist die het beste van de natuur naar boven halen. Als Annelies niet in de keuken staat, vind je haar op haar yogamat of surfboard. 

Cursussen

OWC - Zoeken op lesgever