Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Extra helpende handen zijn altijd erg welkom. Je kan op veel verschillende manieren meehelpen, kijk even of er iets is wat bij jouw talenten en interesses past. Alle taken staan open voor mensen van alle leeftijden die zin hebben in vrijwilligerswerk en interesse in gezond en natuurlijk leven.

In Orval kan je in ruil voor kost en inwoon twee dagen tot verschillende weken meewerken in de keuken, de tuin en binnenshuis.  Het eten is bio, vers en vegetarisch, overnachting in tweepersoonskamers. Meer info en een aanmeldingsformulier vind je op www.boislecomte.be.

In Antwerpen werken al een tiental vrijwilligers op regelmatige basis mee in ruil voor cursuskorting. Je kan als vrijwilliger occasioneel meewerken (bijvoorbeeld op een open deur dag) of regelmatig (gaande van een uurtje tot meerdere dagen per week).
We zoeken nu in de eerste plaats een aantal mensen voor het cursusonthaal (= het leslokaal klaarzetten en de cursisten ontvangen bij de start van de cursus). Heb je een avond per week of een weekendvoormiddag per maand vrij, kom je graag met anderen in contact en wil je de organisatie op een andere manier leren kennen, dan is dit misschien wel iets voor jou.
Mensen die liever achtergrondwerk doen, kunnen zich ook aanmelden voor andere taken: folders ronddragen, mee op een beurs staan, de lokalen aankleden, meehelpen op een open deur dag, copiëren, post wegbrengen, boodschappen doen,…
Heb je een ander voorstel, dan horen we dat ook graag.

Ook stagiairs (horeca, voeding, gezondheid, sociale sector, administratie, bedrijfsbeheer) kunnen stage lopen binnen onze organisatie, zowel in Antwerpen als (ter plekke verblijvend) in Orval. Contacteer ons voor info en mogelijkheden.

Je helpt ons ook door het Oost West Centrum bij anderen bekend te maken, ons te signaleren waar we folders kunnen leggen of zelf folders neer te leggen in jouw buurt.

Dankjewel!