Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site. En savoir plus

OWC - Ronny & Annelies Massa - Declerck

Ronny & Annelies Massa - Declerck

Ronny & Annelies Massa - Declerck (Leuven)

Biographie

Ronny en Annelies zijn gastdocenten in de shiatsu-opleiding. Beiden zijn reeds geruime tijd actief in de shiatsuwereld en erkend door de BSF als docenten voor de drie cycli.

Annelies 

Afgestudeerd als japanoloog woonde ik 5 jaar in Japan. Ik werd doordrenkt met de cultuur, de taal, de voeding, de levensstijl en op die manier kwam ik ook voor het eerst in contact met shiatsu, Japanse drukpuntmassage: aan de bron. Deze eerste kennismaking groeide uit tot een passie en de introductie in de Oosterse filosofie opende de poort naar andere holistische geneeswijzen. De eerste steen was gelegd op mijn pad naar bewuste ontwikkeling en groei.

Ronny

Shiatsu is voor mij: "Contact maken met het wezenlijke van ieder individu met de intentie om te helen".

Sinds 1999 verdiep ik mij in de wonderlijke wereld van shiatsu. In het zoeken naar mezelf en vanuit een innerlijk verlangen verscheen shiatsu als een logisch gevolg in mijn leven. De driejarige opleiding bracht rust en het geven van shiatsu voelt dan ook als thuis komen. Binnen het gezin, we hebben vier kinderen, staat shiatsu samen met de macrobiotische levensvisie en yoga centraal. Ik heb na de driejarige opleiding gezocht naar opleidingen die complementair zijn aan shiatsu en een groter draagvlak creëren voor mij nu als begeleider. Samen met shiatsu zijn evolutiepsychologie, energetische meditatie, yoga, systemisch werk en droombegeleiding de pijlers in mijn werk.


À ce moment, il n'y a pas de cours prévues par ce formateur

OWC - Recherche par les formateurs