OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Sanctuary: Movement Medicine voor vrouwen

Sanctuary: Movement Medicine voor vrouwen

Sanctuary: Movement Medicine voor vrouwen


02-06/05/2018 (ORVAL), met Susannah Darling Khan. Iedere vrouw is van harte welkom! 

Als vrouw in deze tijden van verandering proberen velen onder ons uit te vinden hoe we onze plaats in de wereld kunnen innemen en tegelijk trouw kunnen blijven aan wie wij zijn en willen zijn.

De meesten van ons hebben uit onze vrouwelijke lijn diepe boodschappen meegekregen rond onze zichtbaarheid en autoriteit. Die boodschappen werken op bewust en onbewust niveau en hebben invloed op hoe we onszelf en de wereld en wat er voor ons mogelijk is zien. Gegidst en ondersteund door Susannah zullen we in Sanctuary op een veilige plek landen waar we op een gegronde manier in ons eigen onbewuste zullen duiken. Hier kunnen we diep werk doen: we kunnen die boodschappen herkennen en ons losmaken uit dat kluwen zodat we vrij kunnen beschikken over onze mogelijkheden en in de autoriteit van wie we nu zijn kunnen staan.

De methode die we gebruiken is Movement Medicine. In de handen van een van de oprichters is dit een subtiel en krachtig instrument voor gegrond bewustzijn, healing en transformatie. In de diepgaande vrouwenreis die Sanctuary is wordt elke vrouw een rituele kunstenaar die haar eigen overgangsritueel creëert en haar manier kiest om in het centrum van haar eigen cirkel te staan.

Susannah vindt het fantastisch om Sanctuary weer in Orval te geven, waar de eerste Sanctuary in 1998 plaats vond – de allereerste workshop in de gloednieuwe tempelzaal! 

Susannah Darling Khan geeft sinds ze in 1989 haar training bij Gabrielle Roth startte internationaal les in bewust bewegen. In die tijd was ze een Gestalt psychotherapeute die antropologie gestudeerd had en niet kon stoppen met zingen. Na 18 jaar in de leer te zijn geweest bij Gabrielle, richtten zij en haar man Ya'Acov de ‘School of Movement Medicine’ op. Hun werk is een mix van sjamanistische en psychotherapeutische wijsheid, inzichten uit de neurowetenschap en alles wat ze uit hun tijd met Gabrielle geleerd hebben. Het is gegrond in de levendige, vreugdevolle stroom van de dans.

OWC - Program Detail