OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Leven en sterven - driedaagse

Leven en sterven - driedaagse

Leven en sterven - driedaagse


DRIEDAAGSE (ORVAL) 

Angst omzetten in kracht. Ervaren hoe je levenskracht vrijkomt als je de angst voor vergankelijkheid en verandering ontspannen tegemoet kunt treden.

In deze driedaagse workshop zullen we samen het thema leven en sterven onderzoeken. Wat het voor je betekent en zo ook een begin maken met het voorbereiden op de dood, een niet te ontkomen gebeurtenis in je leven.
Hoe meer we gevangen zitten in onze onbewuste angst voor de dood en het sterven, hoe minder we ons leven echt léven, omdat de angst ons blokkeert.

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Ervaren hoe je levenskracht vrijkomt als je de angst voor de vergankelijkheid en de voortdurende verandering ontspannen tegemoet kunt treden, de herkomst en werking ervan begrijpt.
  • Vertrouwd worden met veranderlijkheid en de eindigheid van het leven.
  • Het vrijuit kunnen/mogen spreken over “ Leven en Sterven ” geeft meestal een bevrijdend gevoel.                                                     
  • Een aanzet maken bij de transformatie van angst naar liefde.
  • De weg van  “ Ik wil “  naar  “ Het zij zo ” .
  • Bewust leven en bewust sterven

Methodiek

  • De methodieken die aangereikt worden zijn gericht op zelf ervaren en invoelen; de beelden en angsten die we allemaal in ons hebben, zijn het werkmateriaal.
  • Contact opzoeken met de natuur en de cyclus van leven & dood verkennen - herkennen.
  • Daarnaast worden er rituelen en Bardo meditatie technieken aangeboden, mudra's en mantra 's. Mogelijk worden er ook filmfragmenten vertoond.
  • Zacht energetisch lichaamswerk en dans houden je energie vrij en stromend.   

Feedback van deelnemers:
"Beste Yasho,
Nogmaals van harte onze dank voor deze mooie en leerzame cursus over leven en sterven, ook hoe je het naar ons bracht en hoe het ons beroerde. Nogmaals onze dank. Nog vele lieve groetjes, Annie en Jozef"
"Ik ben nog veel bezig met het weekend en het heeft me weer een duwtje gegeven in het proces waarin ik bezig ben. Ik wil je bedanken voor je zorg en liefdevolle benadering. Nogmaals heel hartelijk bedankt. Met veel liefde. Anne Marie"

Mee te brengen:
Gemakkelijke kleren (lange trainingsbroek, t-shirt), doek/dekentje om je mee toe te dekken, katoenen doek of laken van ong. 2 x 1,50 m in de kleur(en) die jij mooi en warm vindt, recente foto van jezelf waar je alleen op staat (geen pasfoto), foto van een persoon (die alleen op de foto staat!) die je wil gedenken/ondersteunen, kleding voor buiten gericht op diverse weertypes.

Geplande cursussen

OWC - Program Detail