OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Inner Source (Movement Medicine)

Inner Source (Movement Medicine)

Inner Source (Movement Medicine)


1/5 (GENT) 

De intuïtieve bron in jezelf verkennen door middel van dansen, schrijven, tekenen. Laat je angst los, wees wild en spring! 

The universe is not outside of you.
Look inside yourself:
Everything that you want,
You already are. Rumi

Dit weekend gaan we diep in onszelf op reis en de wereld verkennen zoals we hem vanbinnen ervaren. We zoeken, tasten en bewegen in de rivier die stroomt naar ons authentieke zelf.

Dit doen we door middel van bewust bewegen, dansen, genieten, schrijven, tekenen, ... waardoor we ons onderdompelen in de verkwikkende en inspirerende stroom van de intuïtieve bron in onszelf.

De buitenwereld toont ons de spiegel van deze binnenkant, soms puur, scherp, liefdevol en/of confronterend, maar altijd toont ze een mogelijke weg naar binnen. Hoe we onszelf beleven in de buitenkant ligt te wachten om gezien te worden. Het doorbreken van vaste patronen en gewoonten helpt ons om meer beweging te ervaren en vrijer aanwezig te kunnen zijn.

Laten we terug de bron aanboren, diep in de kern van ons zijn, daar waar je genot, je vreugde, het Eden van je vrouw-zijn, ten volle kan stromen. Daar waar je je thuis voelt, tijd hebt voor jezelf en onafhankelijk kan zijn.

Movement Medicine tools die aan bod komen zijn:

• de elementen (aarde, vuur, water, lucht): We luisteren naar elk element en laten deze onze dans wakker maken.

• The tree of life: De stroom van de danser in alle 7 richtingen en lichaamsdelen aanwezig.

• Mesa werk: micro, medio, macro en hoe deze elkaar steeds beïnvloeden.

• De vijf kamers van het hart: 1 ontwaken, 2 integriteit, 3 overgave, 4 dankbaarheid, 5 gratie. Het hart is de bron van onze passie, het is onze drijvende kracht om ons te bewegen.

Begin, wees wild, laat angst los en spring… zo maak je de rivier schoon!

Meebrengen: een warme deken, schrijf en tekengerief.

OWC - Program Detail