OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Finding Ease in Movement, Sound and Breath with the Alexander Technique

Finding Ease in Movement, Sound and Breath with the Alexander Technique

Finding Ease in Movement, Sound and Breath with the Alexander Technique


7-12/7 (ORVAL) 

Gemakkelijker bewegen, spreken, zingen en ademen met de Alexandertechniek. Vreugde en spontaneïteit ontdekken. 

Martha Graham zei ooit: “Er is een levenskracht, een energie die via jou vertaald wordt naar actie, en omdat er maar één jij bestaat in alle tijden, is deze expressie uniek. En als je ze blokkeert, zal ze verloren zijn. De wereld zal ze nooit zien. Het is niet aan jou om te oordelen hoe goed ze is, of hoe waardevol, of hoe ze is in vergelijking met andere expressies. Het is aan jou om het kanaal open te houden.”

Kom jouw unieke expressie deblokkeren met de hulp van Alexandertechniek die je ademhaling vrij maakt, ontspannende yoga en geïmproviseerde klank en dans.

Elke dag zal de volgende elementen bevatten: opwarmings-, bewustzijns- en ademhalingsoefeningen, stemwerk, vrije dans en bewegingsverkenning en groepsactiviteiten die ons ondersteunen om onze doelen te bereiken en ons diepste zelf te ontdekken. 

De Alexandertechniek is een verrukkelijke, prachtige methode die de bedoeling heeft de manier waarom we onszelf 'gebruiken' te transformeren en elke activiteit gemakkelijker te maken. Dit is een out of the box workshop in een ontspannen, leuke en niet-oordelende sfeer die je manier van denken kan veranderen. Of je nu wilde dat je beter kon zingen of dansen of gemakkelijker kon spreken in het openbaar, of je geremd voelt, deze workshop zal een licht laten schijnen op blinde vlekken in je lichaam en ziel en zal je helpen je te openen en jezelf op een betekenisvollere manier te ontmoeten. Je zult meer vrijheid vinden in je ademhaling en je wezen doordat je kritische gedachten en angsten verdwijnen en je de wijsheid in je eigen lichaam gaat ervaren. Deze workshop zal je nieuwe inspiratie geven en nieuwe tools om het instrument van jouw wezen te bespelen in een leven van overvloed, privé en professioneel.

Workshop in het Engels. 

Geplande cursussen

OWC - Program Detail