OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Deep focus

Deep focus

Deep focus


Workshop in het Engels.   

Als je al een tijdje enige vorm van dans of bewegingswerk doet, is dit misschien iets voor jou: een workshop die je vermogen om creatief en persoonlijk met jouw specifiek persoonlijk materiaal te werken, radicaal kan openen.

We richten ons op een groep mensen die zowel de wil als de ervaring hebben om hun werk op een meer specifieke manier te focussen dan meestal mogelijk is binnen de context van een workshop. Doordat het een residentiële workshop is, kunnen we lange uren werken en toch nog tijd hebben om te rusten en te integreren; we zullen niet alleen samen bewegen, elk van jullie zal daarnaast ook verschillende keren individueel kunnen werken met de ondersteuning van mij en de groep, wat je ervaring naar een heel nieuw niveau zal brengen, je perceptie van wat mogelijk is zal verruimen en je potentie zal laten stromen in beweging.

Ik geef Deep Focus 1 keer per jaar sinds 2014. Dit is de meest gevorderde workshop die ik aanbied. Als je ervaring hebt met dans en je gevoelens kan uitdrukken en zichtbaar maken via beweging, als je op zoek bent naar een meer persoonlijke en bijzondere relatie tussen jouw unieke pad en je dans, ben je hartelijk welkom.

Geplande cursussen

OWC - Program Detail