OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - De gewonde genezer

De gewonde genezer

De gewonde genezer


Meditatie, verbinding met natuur, expressie, zacht lichaamswerk, en natuurlijk sjamanistische heling in het inspirerend en ondersteunend kader van Bois-le-Comte. 

Het verlangen naar heelheid, de hereniging van lichaam en geest, is zo oud en universeel als de mensheid. De wonden die we hebben opgelopen in onze kindertijd, zullen we op aards niveau niet kunnen genezen. De verhoudingen in het gezin waarin we opgroeiden, zullen nooit veranderen. Dat is iets wat we moeten accepteren en dat hoort ook bij "de gewonde genezer". Waar "de gewonde genezer" je toe uitdaagt, is om op transpersoonlijk, hemels niveau, iets te genezen. 

In deze 3 daagse zullen we kijken waar de wonde zit, die soms één of meerdere generaties teruggaat, ruimte scheppen voor acceptatie, om tenslotte op energetisch niveau de genezer in jou te (h)erkennen, en je intuïtieve spirituele gaven te ontdekken en te ontwikkelen. Vanuit deze diep opgediepte gaven je bijdrage te leveren aan je omgeving of de samenleving, geeft jou de grootste vervulling.

Geplande cursussen

OWC - Program Detail