OWC maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Meer info

OWC - Ademweekend 'reclaim your breath'

Ademweekend 'reclaim your breath'

Ademweekend 'reclaim your breath'


WE 2-3/5 (ANTWERPEN) 

Ontdek een krachtige, veilige en holistische manier van ademen die je gezondheid verbetert. Je krijgt meer energie, voelt je blij, ontspant en laat beperkende patronen los.

Wil je meer energie?
Wil je meer vreugde?
Wil je meer uit het leven halen?
Wil je meer balans en ademruimte?

Dat is exact wat een Een Reclaim Your Breath weekend biedt. Het is een uitstekende manier om intensief kennis te maken met de kracht van je adem. Deze heeft een ongekend vermogen! We hebben drie belangrijke manieren om onszelf van energie te voorzien: eten, drinken en ademen. De meeste mensen weten dat gezond eten belangrijk is en ook dat we best voldoende water drinken. Wist je dat de gemiddelde mens een 30 à 40 dagen overleeft zonder voedsel en drie dagen zonder drinken? Maar hoe lang kunnen we zonder adem?

Gezond ademen is essentieel voor een goede fysieke en geestelijke gezondheid. Gemiddeld gebruiken we tussen de 20 en 30% van onze ademcapaciteit. Dat betekent dat we ons tussen de 80 en 70% van de voor ons beschikbare energie onbewust ontzeggen! Hoog tijd om stil te staan bij het vermogen van onze ademhaling. Ontdek in het Reclaim Your Breath weekend wat Transformational Breath® voor je kan doen. Transformational Breath® is een krachtige, veilige en holistische manier van verbonden ademen in combinatie met lichaamswerk, affirmaties, toning en invocaties.

Op fysiek vlak wordt je adem open en vol, waardoor je je energiek en blij voelt en je gezondheid verbetert.
Op mentaal-emotioneel vlak ruimt de adem negatieve overtuigingen, beperkende patronen en conditioneringen op in het onderbewustzijn. Hierdoor word je je meer en meer bewust van wie je werkelijk bent en geef je je leven vorm vanuit je kern. Je komt in je natuurlijke staat van zijn!

Geplande cursussen

OWC - Program Detail