OWC cursussen in tijden van corona

OWC CURSUSSEN IN TIJDEN VAN CORONA

Ook in deze uitdagende tijden willen we als centrum blijven inspireren met cursussen, mensen, plaatsen die zorgen voor meer ontspanning, vertrouwen, verbinding,  authenticiteit en natuurlijke gezondheid. Tot 1/3 kunnen enkel online cursussen doorgaan, voor de periode daarna wachten we de nieuwe maatregelen af.
Afspraken voor de live cursussen:

  1. Je bent heel welkom als je je veilig voelt tussen andere mensen. (Als het je stress geeft, blijf je beter thuis.)
  2. Vooraf inschrijven en betalen is verplicht. Ter plekke betalen is niet mogelijk. (Maar dat betekent niet dat je per se meteen online moet betalen.) 
  3. Het aantal deelnemers per cursus is gelimiteerd. Daardoor zijn heel wat cursussen snel volzet. Als je moet annuleren, doe het dan aub zo snel mogelijk; misschien kunnen we dan nog iemand anders blij maken. Als je positief getest bent (of een huisgenoot positief getest is), kan je tot 12 uur voor de start van de cursus annuleren. Het bedrag dat je betaald had kan je voor een andere cursus gebruiken. Dat tegoed blijft een jaar geldig. Als je interesse hebt voor een cursus die volzet is, aarzel dan niet om je op de wachtlijst te zetten, in veel gevallen is er kans dat er een plaats vrijkomt.
  4. Als een cursus als gevolg van coronamaatregelen niet kan doorgaan, betalen we je inschrijvingsgeld volledig terug, tenzij je het als tegoed wil laten staan voor een andere cursus. In de meeste gevallen voorzien we ook een vervangdatum. Mochten later in het cursusjaar data van de jaartrainingen moeten vervallen, dan voorzien we daarvoor in overleg met de deelnemersgroep vervangdata.
  5. Omat wij zelf geen voorstanders zijn van mondmaskers, beperken we het gebruik ervan tot het wettelijke minimum. We hebben we het zo georganiseerd dat er overal meer dan genoeg ruimte is om gemakkelijk afstand te kunnen houden. We verluchten regelmatig en  nodigen je uit om in de pauzes even naar buiten te gaan en te genieten van de frisse lucht.
  6. Voor de cursussen in Vlaanderen: wij kunnen momenteel geen drank voorzien tijdens de pauzes, breng dus eventueel zelf drank mee. 
  7. Voor de cursussen in Orval: je hebt zoals steeds de keuze tussen een drie- of vierpersoonskamer (basisprijs), kamperen (basisprijs, mogelijk van de paasvakantie tot de herfstvakantie) of een kamer voor 1 of 2 personen (basisprijs + 26 euro / nacht). Let op, het aantal een- en tweepersoonskamers is beperkt, tijdig reserveren dus.
  8. Heb je vragen, mail ons dan. (Omdat het hele team deeltijds werkloos is, zijn we moeilijk telefonisch bereikbaar. )

 

OWC - OWC cursussen in tijden van corona