OWC cursussen in tijden van corona

OWC CURSUSSEN IN TIJDEN VAN CORONA

Om alles praktisch, simpel, ontspannen en gezond te houden, hebben we een paar afspraken op een rijtje gezet:

  1. Vooraf inschrijven én betalen is verplicht. Ter plekke betalen is niet mogelijk.
  2. Je bent heel welkom als jij en je huisgenoten gezond zijn en als je je veilig voelt tussen andere mensen.  Als je ziek toekomt, zijn we verplicht om je terug te sturen. Als een activiteit in groep je stress geeft, blijf je beter thuis. Je kan tot 12 uur voor de start van de cursus annuleren als jij of een van je huisgenoten mogelijk een corona-besmetting hebben. Het bedrag dat je betaald had, kan je dan voor een andere cursus gebruiken. Dat tegoed blijft een jaar geldig.
  3. We werken zeker tot eind augustus zoveel mogelijk buiten (met voldoende ruimte om op elk moment gemakkelijk afstand te kunnen houden) of online en vragen je om de pauzes ook zoveel mogelijk buiten door te brengen; voorzie eventueel een warme trui of jas.
  4. Voor de cursussen in Vlaanderen: wij voorzien geen drank tijdens de pauzes, breng dus eventueel zelf drank mee. 


Specifieke info voor de cursussen in Orval:

We  werken, eten, leven zo veel mogelijk in de gezonde buitenlucht. Elke cursusgroep heeft zijn eigen zaal waar materiaal kan gelegd worden, maar de cursusactiviteiten zelf vinden bijna uitsluitend buiten plaats. Tenzij het hard regent, eten we ook buiten. We hebben het zo georganiseerd dat er overal meer dan genoeg ruimte is om gemakkelijk 1,5 m afstand te kunnen houden met andere mensen. We vragen om die afstand te respecteren, tenzij je mensen in je sociale bubbel wil opnemen. 

Binnenruimtes worden maximaal verlucht, binnendeuren blijven open, buitendeuren overdag ook tenzij bij hevige regen. 

Je hebt zoals steeds de keuze tussen een drie- of vierpersoonskamer (basisprijs), kamperen (basisprijs) of een kamer voor 1 of 2 personen (basisprijs + 26 euro / nacht). Als je in België woont is een twee-, drie-of vierpersoonskamer alleen mogelijk als je met huisgenoten of mensen uit jouw sociale bubbel komt of bereid bent een sociale bubbel te vormen met je kamergenoten. Voor de kampeerders is er apart sanitair. 

Betalen kan enkel vooraf online, niet meer ter plaatse. Zorg aub dat het volledige cursusbedrag vooraf overgeschreven is.
Beddegoed en handdoeken moet je zelf meebrengen, ze kunnen niet gehuurd worden.
Ook nog zelf mee te brengen voor in de groepsruimte:  een hoeslaken voor over de foeton, een eigen dekentje, eventueel een eigen meditatiekussen en naargelang het soort workshop ook handgel of -spray.

Verdere richtlijnen krijg je ter plekke bij aankomst.

OWC - OWC cursussen in tijden van corona