Orval

Meer foto's, info & prijzen op www.boislecomte.be

La Ferme du Bois-le-Comte (de hoeve in het bos van de graaf) is een 100 jaar oude hoeve die we met warme, natuurlijke materialen gerenoveerd en uitgebouwd hebben tot een prachtige verblijfsplaats voor gasten, cursisten en groepen. Alle residentiële cursussen van het Oost West Centrum vinden hier plaats en de accommodatie is eveneens te huur voor groepen (cursusgroepen, familiegroepen, verenigingen, bedrijven,...). 

Bois-le-Comte is schitterend gelegen, middenin de natuur, op een van de mooiste, stilste en energetisch krachtigste plekjes van België. De plek biedt rust, ruimte, warmte en heel veel pure natuur: helder, stromend bronwater, frisse boslucht, heerlijk geurend houtvuur, prachtige sterrenhemels, zalige stilte, ... Bij de hoeve hoort een domein van 10 hectare: glooiende weilanden met oude eiken, een groenten- en kruidentuin, een boomhut, tipi, zweethut, paarden, een vijver aan de rand.

Het groepsverblijf is inclusief overnachting (in één-, twee- of vierpersoonskamers) en maaltijden. Onze keuken is 100% biologisch, vegetarisch (grotendeels veganistisch) en volgt het ritme van de seizoenen. De groenten komen zoveel mogelijk rechtstreeks uit de eigen bio tuin. Ook de andere ingrediënten zijn vers en bij voorkeur uit eigen streek. 

OWC - Orval