Nadia Hannes

Biografie

Ik ben Nadia Hannes (15-1-76) Ik ben mama van drie kinderen: Elias (’01), Vita (’03) en Isa (’10). Naast deze taak van moeder en echtgenote doe ik met heel veel plezier mijn praktijk als therapeute. Ik heb kinesitherapie gestudeerd in Merksem. Na mijn studies ben ik echter onmiddellijk begonnen met andere opleidingen omdat ik geen voldoening vond in mijn job. Hele mooie technieken, maar ik miste het geheel. Toen ik aan mijn opleiding shiatsu begon, wist ik pas dat dat de weg was die ik wilde gaan. Hierna heb ik acupunctuur gestudeerd in België met een stage in China. Met kleurenpunctuur heb ik het plaatje kunnen vervolledigen.

Ondertussen heb ik sinds 2003 mijn eigen praktijk. Regelmatig volg ik bijscholingen en opleidingen. Opgedane kennis wordt geïntegreerd in mijn behandelingen waar nodig: craniosacrale therapie, manuele therapie, massage, cupping en moxa, fasciatherapie, bachbloesems, fytotherapie, kinesiologie, ooracupunctuur, thaïse massage, …Sinds 2016 verdiep ik me in yoga met name kinder-, yin-, vinyasa en core flow yoga.

Ik streef ernaar dat iedereen zich goed voelt en meer in balans komt. Ik zoek mee naar de beste begeleiding binnen mijn kunnen. Indien nodig verwijs ik door naar andere therapieën of collega’s.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: